Ontwerp

Die eenvoud van die Spaanse minimalisme

Die eenvoud van die Spaanse minimalisme

Hierdie ultra moderne Spaanse huisontwerp is 'n reuse sprong van die plaashuis-nedersettings uit die Moslem-Iberiese era van die Ribera Alta. Dit is helder, lineêr en minimaal. Die hedendaagse bevolkingsentrums het met die groot stad verbind geraak, en hulle het 'n ambisieuse lewensgehalte. Fran Silvestre Arquitectos het ondanks die beperkinge van die smal erf eenvoud vereenvoudigde luukse met ongelooflike finesse behaal. Die huis is in 'n skoon wit volume wat met 'n skraal swembadterras en 'n lang tuin met grasperk inwerk. Binnenshuis is slank en onderskat, gefluister van luuksheid en die hoë lewe.

  • 1 |
Diep gesnyde vensters onderbreek die gladde beton moderne buitekant, waardeur uitsparings gemaak word vir 'n tweede verdiepingvenster en balkon. Massiewe grensmure sny soos groot wit seile in die Medditerannese lug in.

  • 2 |
Die grensmuur is ook 'n ondersteunende muur van die huis. Die boonste volume van die gebou het 'n illusie van teer op die een dun kolomme op die grondvloer, terwyl die ander glasmure verdwyn om gedeeltes van die huis se binnenshuise ruimtes te ontbloot.

  • 3 |
Aan die oorkant van die grasperk en 'n paar stoele vir stoele buite is die bankrotskappe netjies gebruik as 'n gimnasium en stoorarea. Onversierde deure vertoon die ekstra geriewe.

  • 4 |
Die rand van die swembad trek gelyk met die patio. 'N Platform word net onder die wateroppervlak opgelig as 'n plek om af te koel sonder om tot 'n duik te gaan.

  • 5 |
Die onderste deel van die huis is 'n gloeiende ligkas teen skemer, met helder buite-beligting wat onder die tweede verhaal uitgestrek is.

  • 6 |
Die gimnasium en opbergblok reguleer die omtrek van die versorgde grasperk en stel dit vaartbelyn met die swembad en die hoofhuis.

  • 7 |
'N Enkele boom maak 'n majestueuse visuele stop aan die einde van die gangagtige tuin.

  • 9 |
Die formele eetkamer wag net binne uitgestrekte glasdeure.

  • 10 |
Met stoepdeure volledig oop, word die buite-sitarea en die eetkamer as een vloeibare leefarea verbind.

  • 11 |
Die hele grondvloer is 'n kontinuum met die tuin en swembad ten volle waardering vir die gunstige klimaat.

  • 12 |
'N Balustrade van glas aan die agterkant van die huis bied 'n bevredigende uitsig op die swembad-ontwerp.

  • 13 |
'N Nis is in die grensmuur van die eiendom aangebring om die uitsny van die balkon te verleng en aan te vul.

  • 14 |
Vensters langs die boonste verdieping is stewig bedek in diep uitsparings om privaatheid te behou.

  • 15 |
Die vensteropeninge lyk abstrak in die kuns van die minimalistiese argitektuur.

  • 16 |
Buitestoele skuif die patio in 'n lae profiel aan, wat die uitgerekte natuur van die huis en landskap vlei.

  • 17 |
'N Minimalistiese sitkamer strek deur die middel van die grondvloer. Die moderne grys bank ontwrig die wit spasie en die ontwerp van 'n swart tafeltafel. Die sitplekke is geposisioneer om die groen tuin reg te ruk.

  • 18 |
Die suiwer wit kombuisinstallasie word geneutraliseer deur skerp swart kroegstoele. Koelblou swembadwater skitter buite die deure van die vloer tot die plafon aan die agterkant van die kamer.

  • 19 |
Kombuisstoeltjies staan ​​weerskante van die wit eiland om 'n sosiale ontbytplek te vorm.

  • 20 |
'N Moderne, moderne trapontwerp klim agter 'n opbergvolume uit die sitkamer.

  • 22 |
Die opbergmuur by die trap is ook vanaf die boonste verdieping bereikbaar. Baie kabinette help om die skoon minimalistiese estetika te behou.

  • 23 |
'N Lig toegeruste plafonstrooklig brand langs die landing en reflekteer op glansende wit vloerteëls.

  • 24 |
Binne die slaapkamer het 'n unieke bed-ontwerp laaie agter in die kopstuk. Die laaie bedien 'n aantrekarea agter die sentraal geplaasde bed.

  • 26 |
'N Kasteiland vul die vloerruimte langs 'n groot bankkas en skakel met 'n en suite-badkamer.

  • 27 |
Die tweede badkamer het die oorblywende twee slaapkamers in die huis. Dit is toegerus met 'n wasbak van dubbel wasbak en 'n stort wat ooreenstem met die skaal van die meester.

  • 28 |
Die tuiskantoor is toegerus met 'n dubbele werkruimte en stapels stoorplek om die verpligte voorrade en lêers weg te kry.

  • 29 |
Beligting is beperk tot die rande van die plafon slegs om die eenvoud van die kamerskema te behou.

  • 30 |
Alhoewel dit nie identies is nie, is die binnevloerteëls met hul ewe bleek en buite-eweknieë gelyk. Vloer-eenvormigheid bevorder maklike vloei tussen die sitkamer en die tuin.

  • 31 |
Reflektiewe wit afwerkings hou die binneruim helder en koel.

  • 32 |
Ligte stroke is 'n algemene tema in die hele binneland, wat konstant 'n wit-op-wit-estetiese rand vorm.

  • 33 |
'N Grys sitkamerstoel en swart sytafel sweef in 'n wye, oop wit kamer.

  • 34 |
Die omheinde balkon aan die agterkant van die huis ontvang en lewer natuurlike lig deur 'n oop dak na sy verbindingskamer.

  • 35 |
Die fenestrasie beklemtoon die lineariteit van die projek.

  • 36 |
Die huis aan die buitekant, geïnspireer deur die Alejandro de la Sota-fasade in Tarragona, en die werk van Aires Mateus, het 'n toevallige punt tussen die motorhuis en 'n venster bo.

  • 37 |
Die fasade verhef in lyn met die stedelike front.

  • 38 |
Die projek skakel met die groot stad, maar bly verbind met die gebied en sy kultuur.

  • 39 |
Grondvloerplan, plus buite-opbergingsfasiliteit en gimnasium.

  • 40 |
Eerste verdiepingplan met drie slaapkamers met dubbelbeddens. Daar is twee gesigte op die grasperk terwyl die hoofslaapkamer na die uitsig van die swembad geleë is.


Kyk na die video:

Maak seker dat teken in op Home Design op Youtube vir gereelde argitektuur- en ontwerpvideo's.


Kyk die video: Ericson - Bureaustoel details Nederlandse - RETRO EUROPE (Oktober 2021).