Ontwerp

Kreatiewe opknapping van loftvernuwing met voor en na skote

Kreatiewe opknapping van loftvernuwing met voor en na skote

Eens 'n plek van vervaardiging, daarna 'n kunswerkswinkel, en nou 'n privaat woonstel in 'n huis van 1906 naby die Ou Stad in Krakau, Pole. Studio Zapraszam het 'n seldsame verwoeste hokruimte in 'n helder vertoonhuis omskep. Die volledige opknapping is ontwerp om 'n mengsel van die gunstelingstyle en visioene van die ateljee te demonstreer. Die binneruim is ontwerp om motiverend en kalmerend te wees in 'n horisontale en vertikale oop ruimte. Die uitleg is gebalanseerd en kan aanpas word tussen oop vloei en privaatheid, wat dit versoenbaar maak met werk en rus, partytjies of gaste. Dit bevat ruimtebesparende vindingrykheid en multifunksionele optimalisering in 'n estetika wat die toets van die tyd sal staan.

  • 1 |
  • Fotograaf: Martyna Rudnicka
Die skema is ontwerp om hoogs kostedoeltreffend te wees, met elemente van maklik-om-te-implementeer selfdoen. 'N Toevallige muur van die muur is gevorm oor 'n blootgestelde baksteenmuur in die sitarea om die hok 'n meer huislike gevoel te gee.

  • 2 |
'N Blou moderne bank kontrasteer ryklik met die rooi baksteenwerk. Die kamer met 'n diep stapelarea maak die kamer sagte en knus.

  • 3 |
Beligting in die industriële styl hang af van 'n dubbelhoogte-plafon af. Die elektriese kabels word terloops geknoop om elke lengte aan te pas.

  • 4 |
'N Plank van beknopte en binnenshuise plante sluit aan by die muur van die foto gallery.

  • 5 |
Meer binnenshuise plante trek die vensterbank langs die bank aan. 'N Strook LED-lig gloei deur die blare en takke.

  • 6 |
'N Tafeltafel van reghoekige hout regs sit in die sagte room tapyt in die middel van die sitarea. 'N Hangstoel met 'n doek maak 'n nuwe hangout aan die een kant daarvan.

  • 7 |
Net agter die hangstoel is daar 'n houtstoof. 'N Rieten stoel en poef trek op die warmste plek op - en die kat weet dit.

  • 8 |
Die loopvlak van 'n oop trapontwerp spring verby 'n verhoogde raamstoel en op pad na 'n mezzanine-vlak met 'n huiskantoor.

  • 9 |
Twee blou sitkamerstoele vorm die finale punt van die sitkamermeubels. Die stoele vorm 'n ontspanne skeiding tussen die sitkamer en die kombuis agter.

  • 10 |
'N Klein sitkamerstoel en faux skaapvelkleed maak 'n stylvolle vignet by die ingang van die huis. Bo die ingang is 'n hangmatplatform aan die staalraam van die mezzanine aangebring. Die deursigtige funksie brei die bruikbare ruimte van die mezzanine uit sonder om enige lig of gevoel van ruimte uit die onderste verdieping weg te neem.

  • 11 |
Onder die mezzanine gebruik die kombuis kombuis 'n wit glansafwerking om sy gevoel van ruimte en lig uit te brei. Daar is 'n balkondeur met helder glas geïnstalleer om u smaak in die buitelug te bewerk.

  • 12 |
Die privaat slaapkamer lei na die sitkamer af. Dit is toegerus met sy eie houtstoof om aande gesellig te maak.

  • 13 |
'N Moderne lessenaar vir huiskantore is in die een hoek van die kamer geleë. Die lessenaar word omring deur binnenshuise plante en opheffende blou aksent om te kalmeer en te motiveer.

  • 14 |
Swart kolletjie-liggies word op en oor die bedkop vasgespeld in die weerspieëling van die swart glans-kaste aan die voet daarvan. Daar is 'n klein aantrekarea by die vensters.

  • 15 |
Stylvolle sytafels langs die bed. Kunswerke gee 'n persoonlike aanraking bo die kussings.

  • 16 |
'N Volwasse plant floreer by 'n klein sytafel, wat 'n aards aarde laat groei.

  • 17 |
Meer rietmeubels en pantoffels is uit die slaapkamerarea.

  • 18 |
Die badkamer het 'n sterk monochrome tema met 'n straal-swart aksentmuur.

  • 19 |
'N Fantastiese bad staan ​​skoon uit teen die agtergrond van die veld. Die vloer vorm 'n mooi blou en beige getinte teël.

  • 20 |
Die badkamerwasbak sit op 'n houtblad, wat die swart en wit skema 'n oomblik van natuurlike asem gee.

  • 21 |
Die raamstoel is 'n dromerige plek om te ontspan of geïnspireer te word. “Alles is mooi”, Andy Warhol.

  • 22 |
Bo op die mezzanine is 'n luidspreker aan weerskante van 'n lessenaar geleë. Hulle kyk na buite na die sitkamer sodat musiek in die hele woonstel gespeel kan word.

  • 23 |
Wit blindings kan voor die tuiswerkruimte afgetrek word om dit van die sitkamer af te hang, of om intense sonlig uit die groot vensters te versper.

  • 24 |
Fietse word op die boonste verdieping van die huis gebêre om die sitkamer netjies te laat.

  • 25 |
Aan die einde van die mezzanine word 'n bedbed / gastebed opgestel met blindings, geïnstalleer vir privaatheid, indien nodig.

  • 27 |
'N Kleurvolle plakkaatgalery lê die agterkant van die tussenverdieping, met 'n LED-lint.

  • 28 |
Voor en na skote van die opknapping van die hok. Die omvang van die baan was geweldig, met geen duidelike beginpunt buite die verbeelding nie.

  • 29 |
Slaapkamer voor en na skote. Nuwe gips onthul die eerste glinster van 'n bruikbare, gemaklike ruimte. Ons kan ook sien hoe blink nuwe klerekasdeure 'n onreëlmatige leegte in die muurvliegtuig vermom.

  • 30 |
Sitkamer voor en na foto's, trappe ingesluit.

  • 31 |
Die kombuis voor en na skote wys hoe 'n oninspirerende hoekie 'n skoon en aangename kombuis geword het.

  • 32 |
Die slaapkamervenster is 'n pragtige vormige funksie wat u daarheen trek. Daar is ook 'n paar velux-vensters bo hierdie gebied geïnstalleer, wat 'n ligte en oop gevoel skep soos om op die dakke te wees.

  • 33 |
Van die bene van 'n mezzanine was in die begin daar, maar is heeltemal herkonfigureer.

  • 34 |
Die vloerplan toon die ligging van twee badkamers. Die hoofbadkamer is benede langs die hoofslaapkamer. 'N Tweede kleiner badkamer is langs die gastebed op die mezzanine.


Aanbevole leeswerk: 40 Ongelooflike loftes wat grense stoot


Kyk die video: Our Miss Brooks: Conklin the Bachelor. Christmas Gift Mix-up. Writes About a Hobo. Hobbies (Oktober 2021).