Ontwerp

'N Moderne Minimalistiese Huis wat 'n Maserati vertoon

'N Moderne Minimalistiese Huis wat 'n Maserati vertoon

Ons het huise gesien wat Ferraris en Lamborghinis vertoon. Ons het gesien dat sommige luukse woonstelle dit ook doen. Hierdie besondere huis vir liefhebbers van 81,68 vierkante meter is geskep deur Fujiwaramuro Architects in die sentrum van Takamatsu, Japan, as 'n gewapende beton-toevlugsoord vir 'n asemrowende Maserati. Die opdrag was dat die huis soveel as moontlik van die perseel moes beset, 'n geïntegreerde motorhuis moet hê om hul gewaardeerde motor te vertoon en om die huiseienaarspaar en hul kind privaatheid te verseker. Die argitektuur bevat kantiele wat horisontaal vanaf slegs vier struktuurpilare strek, 'n rangskikking waarmee die binnekant van die huis oop en eenvoudig kan bly.

  • 1 |
Die wit moderne fasade van die huis is in lae verdeel, met gleufvensters wat die volle breedte van elke verdieping kruis. Die deurlopende lengtes van glas word moontlik gemaak deur die vier kolomstruktuur van die gebou, en die kantele wat horisontaal van hulle af strek om die eerste en tweede verdiepingvloere, mure en die dak te ondersteun.

  • 2 |
Die vensters van die gastehuis bied toegang tot 360 grade van die huis, sonder om privaatheid te verloor. Van die straat af lyk dit asof die dun vensters intrigerend tussen die soliede vloere gloei.

  • 3 |
Die geïntegreerde motorhuis is versier in dieselfde helder wit dekor as die res van die res van die huis, sodat dit met die woonkamer deur 'n glasmuur kan smelt. 'N Groot soliede deur gee toegang tot die huis.

  • 4 |
Die glasmotorhuis dien as vertoonkas vir die geliefde Maserati-eienaars, en stel dit in 'n pragtige plek vir almal om te sien wie hierdie huis binnekom. In die plek van 'n tradisionele interieur, getrek met houtelemente, vloerbedekking en veelvuldige materiale, is die binnekant hier minimalisties en monochroom soos 'n motorvertoonlokaal. Die enigste kleur in die eenvoudige kombuis in die eetkamer kom uit 'n groot stuk moderne muurkuns, wat verfrissende blou en groen kleure oor 'n helder wit muur in die muur laat draai. Dit voeg 'n broodnodige element van die natuur by tot die skerp monochromatiese uitspansel.

  • 5 |
Die argitekte van hierdie projek het voorgestel dat die leefarea in die middel van die perseel geleë moet wees, sodat die ander ruimtes daar rondom kan ontvou. 'N Swart moderne bank vul die meeste van die minimalistiese sitkamers, versprei in 'n gesellige drieledige opstelling. Die lae rugleunings van die bank hou die ruimte oop en geïntegreer met die ander sones in die oopplan-kamer.

  • 6 |
'N Glas koffietafel voltooi die sitkamerstel, dit is die eenvoudige reghoek bo-op wat by die groot vensters van die motorvertoning weerspieël. Daar is geen dekoratiewe items op die koffietafel of op enige ander plek in die kamer nie. In hierdie huis is die baie duur gesinsmotor al die lekkergoed wat die gesin benodig!

  • 7 |
'N Moderne eetkamer met vier plekke sit in 'n groot vloerruimte agter die bank, net genoeg om mamma, pa, junior en 'n gas gemaklik tydens die ete te sit.

  • 8 |
Die ronde eettafel sit die helder glas-tema van die kamer voort. Die reflektiewe glasagtige elemente help om die lig rondom die groot vertrek te bons. Kromagtige tafel- en stoelpote lyk of dit rimpel van die aërodinamiese motorontwerp wat agter hulle staan.

  • 9 |
Vier buitemure sluit die eiendom ten volle in. Daar is ruimtes in elk van die vier hoeke van die binneland, sowel as een meer in die middel van die gebou. Die sentrale leemte kan hier gesien word in die hoë plafon van die hoofvertrek.

  • 10 |
Die vyf ruimtes is ontwerp om eenvormige lig in elke deel van die binneland te bewerkstellig, sowel as om 'n ekstra gevoel van ruimheid te skep.

  • 11 |
'N Lang swart kombuis-eiland hou die kookplaat en wasbak in 'n helder wit werkblad.

  • 12 |
Lang eenhede staan ​​voor die trap wat lei tot die boonste verdieping.

  • 14 |
Vanuit hierdie hoek kan ons sien hoe die hoekruimtes 'n gevoel van verbinding met die buitewêreld langs die kombuis skep, al is daar 'n volledige privaatheid.

  • 15 |
Die vier struktuurpilare is glad nie in die binneland nie, maar pas eenvoudig in die wit dekor.

  • 16 |
Die hoë vensters veroorsaak 'n diffuse sagte ligte effek.

  • 17 |
Dit lyk asof die Maserati met die vars wit binneruim inspireer.

  • 18 |
Op die boonste verdieping van die huis, is daar 'n groot wit nietigheid op die sentrale landing. Ydelheidseenhede, wasbakke, kraan en nietige spieëls word in 'n soliede wit afwerking gebleik.

  • 19 |
'N Leuning word in die muur van die trap gesny.

  • 21 |
'N Dakraam stuur natuurlike daglig deur die kern van die huis.

  • 22 |
Die nietige area is direk bo die kombuiseiland onder. As u deur die glasbalustrades afkyk, is dit vir familielede moontlik om ook deur middel van die vertikale oopplan te kommunikeer.

  • 23 |
Die argitektoniese ontwerp met vier kolomme het groot besparings gemaak in die huis se konstruksieproses. Aangesien die grond redelik sag was, sou 'n gewone matfundasie omvattende grondstabilisering geëis het.

  • 24 |
Met die ontwerp van die pilaar en die kantelwerk, was dit slegs pilare onder die vier poste nodig, wat die grondstabilisasiebegroting tot 'n kwart van die mat fondamentskoste verlaag het.

  • 25 |
Grondvloerplan.

  • 26 |
Boonste vloerplan.

  • 27 |
Deeltekening 1.

  • 28 |
Deeltekening 2.

  • 29 |
Fondamente.

  • 30 |
Voorste aansig.

  • 31 |
Agterhoogte.

  • 32 |
Sy-aansig.

  • 33 |
Struktuurdiagram.


Aanbevole leeswerk: 'N Huis van 'n motorliefhebber


Kyk die video: #TopBilling features a dream modern farmhouse (Oktober 2021).