Ontwerp

Unieke Hillside-eiendom met 'n geïntegreerde wrap Around Road

Unieke Hillside-eiendom met 'n geïntegreerde wrap Around Road

Headstrong se onbuigsaamheid het die konsep van hierdie moderne huisontwerp aangevuur, want die kliënt het idees gehad wat nie deur die argitektoniese span by KWK Promes kon opgemaak word nie. Die eienaar van die pragtige erf langs die heuwel wou net die mak binnekant van sy bestaande woonstel kopieer, wat die woonruimte van die tuin ontkoppel deur op die eerste verdieping te wees. Dus, met binnenshuise veranderinge van die tafel af, het die span die fokus herlei na die pad wat na en van die huis in die middel van die groot erf sou lei. Hulle het ondersoek ingestel na hoe hulle die paadjie kon lig en dit om die onbeweeglike idees van die klante kan toedraai voordat hulle weer op tuinvlak kon terugkeer - en die 'By The Way House' is gebore.

  • 1 |
Beperking kweek dikwels die kreatiefste van idees. Nadat hulle aan die begin van die projek met horings gebots het, het die kliënt en die kreatiewe span met 'n geweldige samesmelting van konsepte geëindig.

  • 2 |
Die eenvoudige huislike interieur wat deur die kliënt aangevra is, bly ongeskonde, terwyl die buitekant van die huis 'n skerp en innoverende dop is, volledig geïntegreer met 'n spesiaal ontwerpte privaat pad wat na en van daarheen lei.

  • 3 |
Die ligte betonpad na die huis beweeg deur die bome van 'n ou boord.

  • 4 |
Aan die ander kant van die huis is 'n paadjie na die rivier ontwerp om oor die topografie te swaai sonder dat 'n enkele boom afgekap moes word.

  • 5 |
Die betonpad styg reguit op waar dit die huis tegemoet raak, wat sy mure, boonste verdieping en dak word. Die beton word ligte membraan as dit die bokant van die huis bedek en dit drie keer toegedraai word.

  • 6 |
Karre van die pad af kom direk in 'n motorhuis op die grondvloer.

  • 7 |
Die 'wrap' om die eerste verdieping, brei met elke draai na buite na die rivieruitsig.

  • 8 |
Omdat die kliënt vasberade gebly het dat die belangrikste woonruimte op die eerste verdieping sou wees, het die argitekte gesoek na 'n manier om die woonkamer met die tuine weer te verbind. Die argitektoniese omhulsel is ontwerp om aan hierdie kant van die gebou te ontspan ...

  • 9 |
... Die band word 'n verhoogde loopplank wat die eerste verdieping met die vlak van die tuin verbind, voordat hulle deur die bome gaan, teen die steil oewer af tot by die rivier en die strand.

  • 10 |
Die agterkant van die eerste verdieping en die hele grondvloer maak 'n uitspansel van glas oop.

  • 11 |
Die glasvloer het 'n volledige verbinding met die tuin en bevat 'n dubbelmotorhuis, gimnasium en 'n aantal gastekamers.

  • 12 |
Alhoewel daar nie veel van die begin af oorweeg is nie, het die pad die belangrikste motief van die projek geword.

  • 13 |
Die klante se wense van 'n woonkamer op die eerste verdieping het gelei tot ongelooflike uitsigte wat in die mees gesellige omgewing van die huis geniet kan word.

  • 14 |
Dit is as gevolg van die onwrikbare idees van die kliënte dat die argitekte die eerste verdieping met die tuin verbind het, en die ontwerp het soveel meer verdien.

  • 15 |
Panoramiese vensters van vloer tot plafon absorbeer alles wat die natuurlike skoonheidsplek bied. Glazen balustrades langs die moderne balkon laat die uitsigte oor die rivier onbelemmerd.

  • 16 |
Van die rivier af is slegs die eerste verdieping van die huis oor die boomtoppe te sien.

  • 17 |
Die glaskas op die grondvloer handhaaf privaatheid onder die groen.

  • 18 |
Op die bopunt van die heuwel gloei die huis soos 'n baken.

  • 19 |
Die orkes regoor die binnegang bied beskerming teen swaar reën en sterk wind uit die weste.

  • 20 |
Die argitekte het die idee ondersoek om die huis se 'wrap' aan die kante te verdeel om meer uitsigte te skep, maar die kliënt besluit uiteindelik dat dit sy gevoel van privaatheid sal vernietig.

  • 22 |
Die skeidings in die plafon wat deur die argitektoniese verbinding gemaak is, is ingespan om kontemporêre beligtingstroke binne die huis te verberg.

  • 23 |
Miskien geïnspireer deur die eindresultaat van hierdie unieke stuk argitektuur, het die kliënt sy ideale funksionele interieur herdenk. Die finale ontwerp is 'n helder monochroom minimalistiese visie. 'N Vet swart bank sny 'n L-vorm in 'n suiwer wit minimalistiese sitkamer, met 'n elegante swart vloerlamp wat oor die hoof gesien word.

  • 24 |
'N Spieëlmuur is oor die breedte van die tuisgimnasium geïnstalleer, wat die welige groen uitsigte van die pragtige erf weergee. Die skakel met die tuine maak die werk 'n baie aangenamer taak.

  • 25 |
'N Oop en lugryke moderne trapontwerp verbind die vloere van die huis. 'N Lang glasversperring bevat soliede wit trapvlakke met afwesige opknappers om 'n drywende effek te skep. Donkerhout-skeidingsmure verdeel die vloerplan.

  • 26 |
In die minimalistiese slaapkamer word wit kaste geïnstalleer in lyn met die eksterne banding rondom die huis. Die gevolglike effek is skoon en vaartbelyn, en oordryf die unieke argitektoniese kenmerk stil.

  • 27 |
Die moderne badkamer is apart van die hoofslaapkamer en het 'n pragtige uitsig oor die rivier.

  • 28 |
In die nag dra kunsmatige lig en die gevolglike skaduwee slegs die dramatiese effek van die gebou aan.

  • 29 |
Alhoewel die huis aanvanklik afgesonder gebly het, blyk dit dat die rivier 'n ontwikkelde gebied is ...

  • 30 |
... Maar die woning is onder die bome geleë en is goed bedek vir perfekte vrede.

  • 31 |
Grondvloerplan.

  • 32 |
Eerste vloerplan.

  • 33 |
Teken van die landskapsterrein.

  • 34 |
Tuisontwerp insluitend die paadjie na die pier op die rivier.

  • 35 |
Sy-aansig, wat die steil helling van die heuwelgrond illustreer.


Aanbevole leeswerk: Mallorca-vakansiehuis gekleur deur die see-uitsig


Kyk die video: Wrap-Around Granny Ripple Shawl Crochet Tutorial! (Oktober 2021).