Ontwerp

Luukse huis met gesinsruimtes binne en buite

Luukse huis met gesinsruimtes binne en buite

Hierdie binne 1030 vierkante meter hoë huisontwerp, wat deur die argitekspan Studio Guilherme Torres vervaardig is, is waarlik grensloos binne-buite-gesinslewens behaal. Dit luukse huis is in São Paulo, Brasilië, en bevat verskeie woonkamers wat elk met 'n swembad-patio en 'n groen tuin skakel. Twee van die sitkamers is tussen die tuin en 'n binnehof aan die anderkant vasgesit; die effek is 'n heeltemal opwindende natuurbelewenis, wat die huiseienaars in perfekte vrede en rustigheid toedraai. Die binneruim is gevul met 'n verskeidenheid moderne muurkuns en meubels, wat deur sommige oesjaarstukke en erfgename van die gesin vergoed word, wat lei tot 'n unieke en persoonlike ruimte.

  • 1 |
'N Groot klipmuur aan die agterkant van hierdie eiendom bied privaatheid vanaf die straat. Dit beteken dat die gesinslewe gemaklik tussen die binne- en buite-ruimtes kan vloei.

  • 2 |
Die huis is so ontwerp dat meerdere leefareas ten volle met die tuin geïntegreer is, sodat binne- en buiteaktiwiteite natuurlik skakel sonder om aan grense te dink.

  • 3 |
'N Stel moderne buitestoele vorm 'n kuierplek op die agterste patio, waar die gesin kan ontspan en saam kan gesels.

  • 4 |
Die swembad loop loodreg op die huis reg teen die hoë klipmuur. 'N Grasperk bedek die einde van die tuin, waar 'n volwasse boom bydra tot die verfrissende groen uitsig.

  • 5 |
Dit lyk asof die wit beton-buitekant van die huis 'n oppervlakte van houtbekleding het, maar dit is eintlik 'n reeks houtplate wat die sonlig in 'n terras op die eerste verdieping laat deurdring.

  • 6 |
Reuse skuifdeurdeure trek in om die grondvloer oop te maak na die swembadstoep en groen tuin.

  • 7 |
As ons deur die intrekbare deure en na een van die sitkamergebiede van die huis kyk, kan ons sien dat daar 'n binnehofontwerp aan die agterkant van die sitkamer geleë is. Dit skep die gevoel dat u heeltemal omring is deur die natuur, om 'n rustige en lewendige effek te gee.

  • 8 |
Die binnehofontwerp laat meer sonlig op die grondvloer van die huis tuimel.

  • 9 |
Geperforeerde houtpanele filtreer die sonlig oor die gang.

  • 10 |
'N Ander skuifdeur kan skuif om die huis van die elemente af te verseël, indien nodig - om die houtloop en die binnehof buite te sluit.

  • 11 |
Die toegangspoort na die huis is versteek agter 'n sonnige geel paneel om volledige privaatheid te bied.

  • 12 |
Ons kan hier sien hoe die klipmuur wat privaatheid in die agtertuin bied, ook die hele breedte van die huis loop, en hier by die hoofingang en binnehof eindig.

  • 13 |
Die geel glaspaneel draai in sy raam om toegang tot die ganghof te gee.

  • 14 |
Sonligplante verwelkom hulle hartlik.

  • 15 |
Die houtplafonpanele maak ligte patrone oor die vloer en 'n geel deur.

  • 16 |
LED-kolligte word op die houtvloer aangebring om saans te verlig.

  • 17 |
Aan die einde van die loopbrug is daar die hoofingang van massiewe hout. Hierdie deur is die toegangspunt tot die binnekant van die huis wanneer die skuifdeure op hul plek gesluit staan.

  • 18 |
Geel muurkuns weerspieël die kleur van die geel ingang aan die teenoorgestelde punt van die binnehof.

  • 19 |
Sodra deur die deur, versier moderne kuns wit en houtpaneelmure binne die voorportaal.

  • 20 |
Die ingang lei na die oop en lugagtige sitkamer wat aansluit by die swembadstoep en tuin aan die een kant en die uitsig oor die binnehof aan die ander kant.

  • 21 |
'N Skoorsteenbors is versier met 'n unieke muurskildery van bande. Hierdie muur is eintlik die agterkant van die trap wat na die eerste verdieping en slaapkamers lei.

  • 22 |
Teal-stoele is op 'n kontrasterende rooi tapyt langs die moderne kaggel gerangskik.

  • 23 |
Hierdie gesprekspunt het 'n uitsig na 'n ander sitkamer, waar u toegang kan verkry deur die hoek van die swembadstoep oor te steek as die glasdeure teruggetrek word - of deur 'n gang rondom die kaggel se kant toe die deure gesluit is.

  • 24 |
Die interne roete na die ekstra sitkamer gaan via 'n soliede wit skuifdeur.

  • 25 |
Daar is ook 'n eetarea vir die gesin in hierdie kamer, waar daar 'n groot eettafel met dryfhout en glas sit.

  • 26 |
Terug by die ingang na die huis, kan ons die binnehof deur 'n venster sien loer. 'N Koel vloerlamp lig die donker houtmuur aan. Die eerste trap van die trap gee aan die regterkant.

  • 27 |
Die muurspoor van die bandspoor draai om die trap. Alhoewel die mure kontemporêre kunswerke vertoon, is die meubels 'n versamelde versameling moderne, oesjaar- en kosbare familiestukke.

  • 28 |
Dakvensters verlig 'n stil gang.

  • 29 |
Die formele eetkamer huisves 'n unieke blou glanstafel.

  • 30 |
Unieke hanglampe gee geometriese vorms aan die dekor.

  • 31 |
Abstrakte muurkuns is 'n aanvulling op die kleur van die tafel.

  • 32 |
Bruin eetstoele toon 'n toonbeeld van die houtkorrelmure.

  • 33 |
Dieredrukpatrone is die hoofslaapkamer. 'N Antieke borskas ontlok die idee om baie mane gelede na ver gevalle plekke te reis. Die bejaarde voorkoms van die bors word langs mekaar geplaas met 'n vars wit moderne hanglamp. Kyk hier na meer moderne hanglampe vir slaapkamers.

  • 35 |
Die huiseienaars kan op sonstoele op 'n terras op die eerste verdieping ontspan en geniet van die warm strale wat deur die houtpaneel filter wat ons van onder op die swembadstoep gesien het.

  • 36 |
Die ingang na die huis loop byna ongesiens van die straat af, met 'n verhoogde tuin wat die onderste deel van die moderne buitekant van die huis omhul.

  • 37 |
Die massiewe beddings met betonvolumes volwasse palmbome, en verberg die betontrappe wat na die geel poort lei.

  • 38 |
Die wit betonstruktuur smelt saam met die wolke.

  • 39 |
Grondvloerplan.

  • 40 |
Eerste vloerplan.


Aanbevole leeswerk: 'N Pragtige huis wat die skeiding van binne en buite vervaag


Kyk die video: David Wilkerson - Get Ready For The End Of All Things - Must Watch Sermon (Oktober 2021).