Ontwerp

Penthouse-woonstel herontwikkeling - met 'n glybaan!

Penthouse-woonstel herontwikkeling - met 'n glybaan!

Op die boonste verdieping van 'n gebou wat in 1917 opgerig is, in die Oekraïne, het 'n tweevlakwoonstel van 212 vierkante meter 'n volledige herontwikkeling ondergaan. Die binnenshuise opknapping behels die hervestiging van die trap om 'n onderbenutte boonste verdieping weer op te stel. Om die pretfaktor van die gesin te verhoog, is 'n groot metaalskyf tydens die herverbinding van die eerste en tweede verdieping aangebring. Hierdie ongewone ontwerpkenmerk, wat deur Ki Design noukeurig aangepas is vir die interieurstruktuur, pas by ander kenmerkende elemente van die unieke ontwerpskema. In vergelyking hiermee is die tuispalet liggies gemanierd in warm wit, sagte grys, grafiet en eikebome, met 'n paar tussentydse stekels waterblou.

  • 1 |
Die huiseienaars het hul wense aan die ontwerpspan oorgedra: “Ons het genoeg aktiwiteite en probleme weg van die huis af, tuis waar ons rus. Die woonstelontwerp moet oor 'n jaar of wat nie absoluut dof of vervelig wees nie, dit moet 'n paar spesiale pakkende en 'wow'-elemente bevat wat ons vir 'n paar maande bewonder en dan hoor ons' wows 'van ons gaste . Terselfdertyd moet dit rustig en lieflik van binne wees. ”

  • 2 |
Die skuifopstelling was 'n uitdaging vir sowel die ontwerpers as die span bouers. Aangesien die plafon tussen die vloere draers dra, was daar 'n bedreiging vir die integriteit van die hele geboustruktuur as daar selfs 'n klein gedeelte daarvan verwyder word. Die herontwikkelingspan het hulself beperk tot plekke wat hierdie element sou kon akkommodeer. Langtermyn-eksperimente is uitgevoer, insluitend die skepping van grootmaat-bespotings. Uiteindelik is die optimale vorm en ligging van die funksie-skyfie bereik, en die belangrikste wow-faktor-element in die huis is bereik.

  • 3 |
Die binneskuif lewer familielede aan 'n stel vensterstoele wat spesiaal gebou is en wat twee derdes van die muur van die woonkamer beslaan.

  • 5 |
Die skuif is toegedraai in 'n muurkolom met houtpanele, wat in 'n pragtige rangskikking sluit. Dit skei die sitkamer van die kombuis en 'n eetkamer af.

  • 6 |
'N Chroomboogvloerlamp strek hoog oor die metaalskyf om die gang agter die bank se agterkant te lig.

  • 7 |
Geometriese en grafiese drukkussings maak die venstersitplekke van die hout meer gesellig.

  • 8 |
Kruisvormige uitknipsels stel die vensterstoele van die eikehout belang.

  • 9 |
'N Rustieke klein tafeltafel bedien die moderne bank voor 'n brullende kaggel.

  • 10 |
Die moderne kaggel sit binne 'n witgekalkte baksteenskoorsteenbors. 'N Afgesnyde houthut torings aan die een kant, en 'n boekrak klim aan die ander kant.

  • 11 |
Die ingang na die kombuis - en die eetkamer regs op die foto - is 'n visie van natuurlike groen danksy die bekendstelling van 'n vertikale tuin.

  • 12 |
Die lewende muur werk om 'n mezzanine-landing met die onderste verdieping te verbind, en is die afkoms van die skuif van die skyfie. Unieke hangertjies vir kombuis hang van die hoë plafon van die dubbelhoogte af.

  • 13 |
'N Waterblou eetkamerstel sit in 'n ligte vensterkas.

  • 14 |
Al die akwariumblou kleure-aksente wat in die skema voorkom, is in die vorm van tekstiele: gestoffeerde eetkamerstoele, die gemaklike leestoel, slaapkamerstelle en kussings.

  • 15 |
Die een muur van die kombuiskas is onder die trap ingesteek.

  • 16 |
As gevolg van die hervestiging van die trap, is die kombuis nie meer van die woonkamer geskei soos in die ou woonsteluitleg nie. Die nuwe uitleg beteken nou dat die onderste verdieping 'n gesellige area het met vrye vloei tussen die sitkamer, kombuis en eetarea. Dit is ook toekomsbestand met addisionele kinderkamers.

  • 17 |
Die voordeel van die boonste verdieping van die gebou is dat die woonstel baie dakvensters het om groot hoeveelhede natuurlike lig te bied. Met 'n interne raam kan die daglig tussen die landing en 'n huiskantoor vloei.

  • 18 |
Die groep kombuishangligte verlig ook die boonste verdieping.

  • 19 |
Binne die tuis-werkruimte het 'n maat tafel 'n koel hoekige ontwerp.

  • 20 |
'N Bankstoel onderstreep die interne raam.

  • 21 |
Ook op die tweede verdieping is die hoofslaapkamer, met 'n aangrensende kleedkamer en 'n ruim stortkamer, plus 'n ekstra slaapkamer en 'n privaat badkamer.

  • 22 |
Aqua blou kleure van die bedbeddens in beide die hoofslaapkamer en gasteslaapkamers. Dieselfde swart moderne muurkonfigurasie is die mure.

  • 23 |
Die badkamers het 'n meer neutrale palet.

  • 24 |
'N Spieël met agterbeligting kruis die muur bokant 'n natuurlike getinte nietige eenheid met 'n swart vaatjie.

  • 25 |
Die tweede badkamer word versier deur 'n lewende muurinstallasie.

  • 26 |
Die vertikale planters heg aan 'n houtpaneel bo 'n ingeboude bad.

  • 27 |
Seshoekige spieëls maak 'n meetkundige stelling bo 'n moderne voetbak.

  • 28 |
Die groen is 'n pragtige verbinding met die natuurlike houtelemente in die kamer.

  • 29 |
'N Kleiner badkamer is geskakeer met 'n grysblou aksentmuur.

  • 30 |
Die huis bevat ook tegniese kamers. Daar is 'n ketelkamer met verwarming en suiweringstoerusting, 'n waskamer met 'n wasmasjien, tuimeldroër en die strykplank. Die toerusting vir die 'slim huis'-stelsel is in die kleedkamer geleë.

  • 31 |
Oop stygbome op die trapontwerp hou die installasie lig en onopvallend in die lugagtige leefruimte.

  • 32 |
Dekoratiewe muurhakies kruis die ingang van die huis. 'N Klein monochrome poef sit onder.

  • 33 |
Seshoekige teëls bedek die vloer.


Geniet skyfies in penthouses? Kyk gerus: Skyhouse: 'n Penthouse in New York met skuifkolom!