Ontwerp

Pragtige kleurvolle verbouwings van twee Taiwanese huise onder 100 vierkante meter

Pragtige kleurvolle verbouwings van twee Taiwanese huise onder 100 vierkante meter

Baie moderne huise is in die kleurafdeling gereserveer, maar nie hierdie twee deur A Lentil Design nie. Ondanks die klein grootte van hierdie Taiwanese huise - elk onder 100 vierkante meter - het die huiseienaars nie weggehou van die kleurvolle aksent nie. Balans word bewerkstellig deur baie wit en houttoon in die mengsel te gooi, sodat die helde nie 'n hoofpyn word nie. Meubels is netjies en besittings word georganiseer sodat dit nie die beperkte ruimte oorweldig nie. Die terugwaartse benadering laat die huiseienaars ruimte om uit te brei en in 'n vreugdevolle omgewing te leef, in plaas daarvan om verlore te gaan in die puin van alles.

  • 1 |
Die eerste kleurvolle verbouwing is 'n 40-jarige gesinshuis in een van Taipei se duurste distrikte. Die huis van 92,68 vierkante meter is net 'n paar jaar vantevore deur familieouers opgeknap, maar die oorspronklike huis het 'n swak uitleg gehad wat nie aan die nuutste geslag se behoeftes voldoen nie.

  • 2 |
Die egpaar het gevoel dat die uitleg nie bevorderlik was vir hul gesinslewe met 'n jong seun nie. Klein kamers en dowwe beligting het lastig en ongerieflik gemaak. Die ontwerper het die mure van 'n bestaande studeerkamer afgeneem om die vierkante beeldmateriaal met die hoofarea te meng. Dit het 'n ruim oopplan-omgewing geskep wat toe gevul is met kleurvolle bykomstighede en groen binnenshuise plante.

  • 3 |
Ultra-slytiewe houtvloere is ingebring om die besige gesinslewe te hanteer. 'N Opvoubare eettafel beteken dat meer ruimte gemaak kan word vir speel indien nodig. 'N Muntbordmuur in die sitkamer moedig die kind aan om sy kreatiwiteit ten toon te stel.

  • 4 |
'N Groot hanglamp vir eetkamer help die klein eetplek om aansienliker te lyk. Die oorspronklike mure van die donker verligte kombuis is weg en vervang met skuifdeure. Dit verwelkom in bykomende lig, selfs as u reuke verseël. Dit stel die ouers ook in staat om te sien wat hul kind in die sitkamer doen terwyl hulle besig is om te kook.

  • 5 |
Deurlopende vensters is bygevoeg om die beste uitsigte en natuurlike lig te benut. Hierdie helder, vryvloeiende kamer het die perfekte ruimte geword vir die ontspanne gesinslewe. Verskeie draagbare opbergmeubels is rondom die kamer geplaas om die rommel gemaklik te vang en soepel te wees.

  • 6 |
'N Hoekige deuropening lei na die badkamer op die kruising tussen die sitkamer en die ingang. Die deur is verskuif van die teenoorgestelde kant waar dit aan die kombuis aangrensend was. Die nuwe deurplek verbeter ook die verkeersvloei in gesinne. Suurlemoenverfwerk en mosaïekteëls van blomme-motiewe gee die klein badkamer 'n gevoel van helderheid en energie.

  • 7 |
Die opbergingseenhede wat agter die sitkamerbank geplaas is, dien as 'n kamerverdeling. Die ruimte agter word gebruik as 'n gesellige leesstoep. 'N Ontwerptafellamp hang oor die twee ruimtes, wat aan beide kante sagte omgewingsligte bied.

  • 8 |
Klein, grys teëls bedek die klein kombuis se agterblad. 'N Oorvloed jong plante bring groen in.

  • 9 |
'N Somer lugblou aksentmuur kleur ook die kombuis in.

  • 10 |
Pegboardmure bied hangplek.

  • 11 |
Die hoofslaapkamer het 'n knus slaapkamerskema, geverf in 'n sagte blougrys en toegerus met warm oranje beddegoed. Die muur van die slaapkamer is 60 cm uitgestoot om met die buitenste rand van twee steunpilare gelyk te loop. Hierdie marginale verandering het die ontwerper in staat gestel om ingeboude kaste in te sluit. Die badkamerdeur is ook herposisioneer om nie meer na die bed te kyk nie.

  • 12 |
'N Venster is in die posisie van die ou badkamerdeur geïnstalleer om lig uit die slaapkamer te leen.

  • 13 |
Selfs die hondebed het 'n kleurvolle verbouwing gehad.

  • 14 |
'N Geel aksentmuur verlig die klein badkamerruimte. Patroonvloerteëls merk die ingang na die huis.

  • 15 |
Die hoofslaapkamer het 'n en suite-toilet.

  • 16 |
Die kompakte kamer is versier in 'n aangename, lugrige styl, met lugblou mure en sonnige geel bykomstighede.

  • 17 |
Skuifdeure vergemaklik die ruimte.

  • 18 |
Vloerplan voor.

  • 19 |
Vloerplan na.

  • 20 |
Huisontwerp nommer twee is 'n ruimte van 62,8 vierkante meter, geleë in die distrik Taipei Neihu. Dit is 'n tien jaar oue huis wat deur 'n kindervrye paartjie besit word.

  • 21 |
'Dit vervel my as ek in 'n wit huis woon.' lag Cathy, die huiseienaar. Van die eerste bespreking af het die ontwerpspan Cathy gevind en haar man het vet idees gehad wat kleurkombinasie betref. Dus is 'n kleurryke, energieke - maar tog harmonieuse - interieur ontwerp om by hul karakter te pas.

  • 23 |
'N Huisvormige afsny breek 'n houtbergingsvolume in die ingang. Kitsch-items voeg persoonlikheid by die skerm.

  • 24 |
Die tuisplan het oorspronklik bestaan ​​uit twee slaapkamers, twee woonkamers en twee badkamers. Die kamers is deur die ontwerpspan herkonfigureer om die huiseienaars se lewensgewoontes beter te pas, wat beteken dat die twee woonkamers gekombineer moes word as een vrylopende oopplan-ruimte. Die sitarea is eenvoudig ingerig met houtstukke, insluitend 'n dun konsole-eenheid en bypassende muurkaste.

  • 25 |
'N Eenvoudige kantoor vir huiskantore lê langs die venster.

  • 26 |
'N Groot rak-eenheid dien as 'n vangs.

  • 27 |
Deur die kombuis na die eetkamer oop te maak, het dit 'n lugtige ruimte geskep en 'n nuwe kombuisskiereiland toegevoeg.

  • 28 |
Oop rakke bied maklike toegang tot berging en skep gemaklike muurversiering in die geel kombuis.

  • 29 |
'N Eettafel word reg teen die kombuisskiereiland geplaas om 'n wandelpad daar rondom te laat.

  • 30 |
Die ontwerpers het die kombuis in 'n skoon en eenvoudige uitleg gerangskik.

  • 31 |
Vanuit hierdie hoek kan ons die beperkinge van die ruimte beter sien.

  • 32 |
Kleurvolle kunswerke verlig die eetkamer.

  • 33 |
Die tuisplan bevat nog twee slaapkamers, hoewel een tans gebruik word vir stoor.

  • 34 |
Die slaapkamerversiering is kleurvol, maar tog rustig in die strandkleure.

  • 35 |
Die nuwe kleedgang in die slaapkamer is 'n punt van vloeistofbeweging in die huis, met een uitgang wat reguit na die eetarea lei, en 'n ander deur direk na die sitkamer. Daar is ook 'n klein huiskantoorarea in die slaapkamer, toegerus met 'n unieke tafellamp.

  • 36 |
Ingestorte rakke bêre al die papierwerk.

  • 37 |
Die twee oorspronklike badkamers is in een samesmelt.

  • 38 |
Die ou ensuite het die nuwe tuiskantoorgebied geword en 'n ingeboude kas.

  • 39 |
Aangesien die hoofbadkamer net buite die slaapkamer geleë is en die egpaar alleen woon, was die ekstra badkamer 'n oorskot op die vereistes.


Aanbevole leeswerk: Soet woonstel binne vir 'n bakker


Kyk die video: Dit megahuis in Heerlen is echt over de top! - DUURSTE HUIZEN VAN NEDERLAND #03 (Oktober 2021).