Ontwerp

The Box House: A Modern Fortress of Intractable Walls Courtyards

The Box House: A Modern Fortress of Intractable Walls Courtyards

Die argitek Flavio Castro van FC Studio in São Paulo, Brasilië, het begin met sy eie privaat huis, 'n projek wat hy die 'Box House' genoem het. Die huis is 'n woonhuis met twee verdiepings met een slaapkamer, waar die meeste kamers toegerus is met skuifmure wat oop is vir weelderige binnehowe. Castro het verkies om die grootste hoeveelheid beboubare grond moontlik te benut vir sy skepping met 'n plat dak, wat die gebruik van glas op twee van die fasades na die bure beperk het. 'N Perimetermuur van beton en skuifdeure van metaal verberg die eiendom vir die woonbuurt waarin dit staan, op 'n reghoekige hoekige erf.

  • 1 |
In die strewe na 'n kort konstruksietydperk het Castro voorafvervaardigde elemente wat atipies vir Brasilië is, en duursame materiale wat staal, beton en glas insluit, aangeneem. Die snelraamwerk en die geharde materiale lyk egter verdwyn onder die bloeiende groen wat rondom groei.

  • 2 |
Aardagtige getinte meubels pas by die omliggende plante, terwyl twee helder wit moderne koffietafels die middelpunt van die sitkamer beslaan. 'N Swaai trap klim op agter die muur van die sitkamer - wat meer soos 'n kontemporêre kuns lyk as 'n stel trappe.

  • 3 |
Die eiendom stoot teen die grens aan hierdie kant op - en laat net genoeg ruimte vir 'n nou grens van tropiese plante. Mini-planters bring groen in die middel van die kamer op die koffietafels.

  • 4 |
Blou nestafels en 'n blou getinte tapyt gee 'n vars kleur aan die binneland. Die rooi aksentstukke in die kamer skep 'n hoë kontras en hitte.

  • 5 |
Aan die kant van die hoofarea is daar 'n buite-eetarea. 'N Ronde tafel is toegerus met vyf moderne buitestoele.

  • 6 |
Die buitenshuise eetkamerstel is op 'n betegelde patio met 'n klein refleksieswembad wat daarin gesink is.

  • 7 |
Ten volle intrekbare mure sorg vir 'n naatlose oorgang van binne en buite - perfek om in 'n warm klimaat te leef.

  • 8 |
As die deure ingetrek word, is dit die beton omtrek wat die nuwe mure van die huis word.

  • 9 |
Die getextureerde beton van die omtrekmuur word deel van die tuisversiering, tesame met helder groen aarblare en gestreepte grasse.

  • 10 |
Tussen die sitkameruitleg en die oop trapontwerp teen die agtermuur, is daar ook 'n binne-eetplek. Hier sit vier rooi eetstoele aan 'n vierkantige houttafel naby die kombuis.

  • 11 |
Die naburige kombuis beweeg weg van die helder wit, rooi en blou kleurverhaal van die eetarea en sitkamer-dekor, en kies eerder 'n meer skaduryke bruin-grys voorkoms.

  • 12 |
Die kombuis strek oor drie soliede mure en 'n lang skiereiland.

  • 13 |
Die lang smal vloeroppervlakte van die kombuisuitleg is lig gehou sodat dit ooreenstem met die werkblaaie en die agterplaas.

  • 14 |
'N Groot yskas-vrieskas vreet 'n stuk kas aan die een kant van die kombuis op, saam met 'n geïntegreerde mikrogolfoond en oond.

  • 15 |
Die ander kant van sommige kombuiskaste word dekor. Moderne kuns en beligting versier die houteffekpanele. 'N Badkamer is versteek in 'n kasvolume wat pas by die kombuis, net anderkant die voordeur.

  • 16 |
'N Tweede woonkamer is bo, met 'n uitsig oor die klein tuin. Die sitkamer op die boonste verdieping het 'n menagerie van moderne meubels, waaronder 'n paar marmer- en houtkoffietafels wat nie ooreenstem nie.

  • 17 |
Die verskillende kleure van die saamgestelde meubels word verhoog deur 'n blougroen vloerbedekking wat die meeste van die ryk loodvloervloer dek.

  • 18 |
'N Ander gedeelte van die drywende trap maak die muur hier af, wat na die dak lei, met 'n senuwee-uitsig tot op die grondvloer. Dit is gebou op die muur wat naby die bure is, en maak die beste uit 'n ondeursigtige ontwerpbeperking.

  • 19 |
Een vertikale venster wat na die trappies oplig, tesame met 'n stuk vensters hierbo, maak die trapontwerp liggies.

  • 20 |
'N Unieke opbergkonsole bevat boeke, kuns en plante.

  • 21 |
Tussen die tweede sitkamer en die slaapkamer is 'n muur in dieselfde hout-effekmateriaal geklee as die kombuis onder.

  • 22 |
Leesmateriaal in die nag word in 'n ongewone kopstuk ontwerp, met skuins vlerke aan skarniere aangebring. 'N Moderne slaapkamerstoel bring ekstra belangstelling in die teenoorgestelde hoek van die kamer.

  • 23 |
Die muur van 'n kopstuk is gevorm deur 'n versameling skuins spieëls op te hang.

  • 24 |
'N Klein sytafel met dekoratiewe vase in die opslagvleuel van die hoofbord. Agter die bed is 'n en suite-stortkas met dubbele stortkoppe.

  • 25 |
Kleine gordyne hang deur die venster.

  • 26 |
LED-beligting gloei langs die bokant van 'n konsole-eenheid onder 'n muurgemonteerde TV.

  • 27 |
Bruingrys hout-effekpanele kleur die TV-muurversiering.

  • 28 |
'N Moderne nietige eenheid is aan die muur onder 'n drywende spieël gemonteer.

  • 29 |
Klimplante buite die venster bring groen na die wasruimte.

  • 30 |
'N Ander wasruimte het 'n uitgebreide weergawe van dieselfde moderne muurwaaier.

  • 31 |
Die plat dak van die huis word gebruik as 'n buite-onthaalarea.

  • 32 |
Groot staaldeure draai om die grondvloer na die omheinde binnehof oop te maak.

  • 33 |
Gedeeltes van sinkplaat draai om die boonste verdieping van die huis om sonlig heeltemal te verhinder om die huis horisontaal binne te gaan - alhoewel drie dakvensters steeds natuurlike lig in die bad- en stortkamers aanvaar.

  • 34 |
Russetstaal kontrasteer met die welige groen plante van die binnehof.

  • 35 |
'N Gang met plante maak 'n lewendige dekor.

  • 36 |
Die private 'Box House' is weggesteek soos 'n vesting uit die buurt.

  • 37 |
'N Wassery, badkamer en 'n motorhuis met twee motors maak die huis reg.

  • 38 |

  • 39 |

  • 40 |


Aanbevole leeswerk: 51 Boeiende binnehofontwerpe wat ons laat wow


Kyk die video: 50 Best Indoor Garden Design Ideas. Indoor Garden For Small Space (Oktober 2021).