Ontwerp

Soet woonstel binne vir 'n bakker

Soet woonstel binne vir 'n bakker

'N Bakker vir lekkers is in hierdie Banqiao-huis van 49,57 vierkante meter (Banahia), gebaseer op Taiwan, wat deur A Lentil Design vervaardig is. Die projek, lieflik getiteld 'Meio's kitchen', is ontwerp om baie besonderhede te bevat, met elke enkele hoek met die fokus op verfyning en uitmuntende smaak, terwyl dit steeds net so skoon en onversierd is - net soos een van Meio se klassieke klanke. 'Mense wat nie van scones hou nie, eet nooit goeie scones nie.' sê die bakker. Die ontwerpers verduidelik dat hierdie minimale, ontspannende ruimte gekook is om saam met 'n koppie tee te geniet, en om twee mense te huisves - o, en een harige vriend (wat waarskynlik baie van die koekiekrummels kan geniet).

  • 1 |
Benewens die badkamer, maar die slaapkamer ingesluit, is daar slegs twee aparte kamers in hierdie beskeie, afgeskaalde woonstel. Ons begin in die sitarea van die oopplan-sitkamer, waar 'n klein, ingewikkelde agterste sitplek voor 'n skuifvenster en deur sit. Die klein ruimte is propvol sytafels en 'n trappie om tot by hoë rakke te kom wat as 'n plantstaander dien. 'N Kar in die hoek dien as 'n alles-in-een-kroeg, met baie ruimte vir bottels en wynbottels en meer.

  • 2 |
Die een kant van die swart raam met aluminium, skuif oop oor 'n aangrensende rakke. Die verplaasde glas verskyn as 'n aantreklike vertoonkasdeur in sy sekondêre posisie.

  • 3 |
Die skuifdeur beweeg ook in posisie oor die vertoonkas, waar die swart rame in lyn is om die uitsig van die inhoud nie te belemmer nie.

  • 4 |
Daar is 'n lessenaar in die ruimte tussen die sitkamer, slaapkamer, badkamer en 'n opbergarea geplaas. Van hier af kan die huiseienaars deur die glas van die skuifvenster na die sitkamer kyk. As die venster gesluit word, word die studiegebied 'n rustiger plek om te werk, veral omdat een van die inwoners aan musiek werk. Deur die venster oop te maak, kan u 'n meer gesellige ruimte gebruik as die lessenaar nie gebruik word nie, of as die gebruiker die internet net terloops ondersoek of sosiale media gebruik.

  • 5 |
Die badkamer is oorkant die deur van die sitkamer, direk verby die studeerarea. Die enigste slaapkamer is regs geleë.

  • 6 |
'N Vrolike geel tapyt sit die sitkamer van die kombuis af. Voor die bank bevat 'n konsole-eenheid en rakke 'n paar binnenshuise plante. 'N Wandpaneel aan die linkerkant van die konsole bied 'n handige plek om 'n paar gereeld gebruikte voorwerpe op te hang. In plaas daarvan om die nuttige toerusting te probeer wegsteek, is hulle in 'n helder kleur uitgekies om kleur na die klein ruimte te bring. Die hele vloer is bedek met 'n wit glansende teël om die volgepakte kamer 'n gladde en samehangende afwerking te gee.

  • 7 |
'N Vars wit kombuis, wat reg van die sitkamer af lei, het 'n uitgebreide basis basis- en muurkaste wat in 'n' U'-vorm geïnstalleer is, eindig met 'n ontbytkroeg - of is dit 'n koekkroeg in hierdie bakkerhuis? Die oppervlak is besaai met bak toerusting en lekker lekkernye! 'N Franse venster bad die kookarea in helder natuurlike lig.

  • 8 |
Die kombuistafel het 'n muur van 'n wit tong-en-groef en is bedek met illustrasies van meer soet lekkernye.

  • 9 |
Die kombuis gebruik 'n ander muurplaat om potte, panne en kookgereedskap te hou. Drie hanglampe van die bol is die enigste eetarea in die huis.

  • 10 |
Die tafelblad en kombuistafels is almal in 'n wit wit afwerking gekoppel aan die kaste, sodat die beperkte ruimte skoon en ondeurdringbaar is.

  • 11 |
Die goed toegeruste kombuis kan as 'n klein bakateljee gebruik word, wat 'n verdere belang gee vir die implementering van die skeiddeur. Die private ruimte buite hierdie punt kan afgeskerm word, terwyl die helder glas aan elke kant helder en ruim lyk.

  • 12 |
Die onkoste verbonde aan eiendom in die metropolitaanse gebied beteken dat huise op klein skaal is. Daarom is sorgvuldige ruimtebeplanning noodsaaklik om 'n praktiese en gemaklike huis te bewerkstellig.

  • 13 |
'N Onafhanklike kamer met baie netjiese stoorplek was 'n belangrike deel van die opdrag. Die ontwerpers kon daarin slaag om 1,65 vierkante meter funksionele berging vir groot naslaanboeke en elektroniese klavier in te sluit. Ondanks die kleinskaalse en veelgebruik van hierdie kerngebied, bly die ruimte skoon en netjies.

  • 14 |
Ondanks die kleinskaalse en veelgebruik van hierdie kerngebied, bly die ruimte skoon en netjies.

  • 15 |
Alhoewel gewone wit verfwerk die agtergrond van die res van die leefarea is, is hierdie kernsone in helderblou geverf.

  • 16 |
As 'n ligte hemelblou êrens in die middel van die spektrum sit, skilder dit 'n ontspannende toneel regoor die slaapkamer. Zany geometriese beddegoed gee die skema aan en bring ekstra kleure warm geel en helderrooi in. 'N Klein voëlornament marsjeer soet langs die kopstuk.

  • 17 |
Die studie- / bergingsone was aanvanklik 'n aparte privaat kamer met 'n eie deur wat geen oop deurloop bied nie. Die kookarea was net 'n klein kombuisie.

  • 18 |
Deur die derde kamer oop te maak om 'n kernarea te word, het die ontwerpers 'n uitgebreide leefruimte met veelvuldige gebruike, 'n beter vloei en 'n gesellige gevoel gegee. Die verwydering van dele van die muur tussen hierdie en die woonkamer het die ruimte verder verbind en 'n geleentheid geskep vir die pragtige ingeboude rakke by die skuifvenster. 'N Volledig gekweekte volledige kombuis gee die huiseienaar 'n droomkombuis om in te bak, ondanks die potensieel beperkende verhoudings van haar huis.


Aanbevole leeswerk: Oopplan-huisversiering met interessante lae


Kyk die video: Workshop Proud to be baker - van wedstrijd naar bakkerij (Oktober 2021).