Ontwerp

Bauhaus-stylhuis met glasmure binne

Bauhaus-stylhuis met glasmure binne

'N Bewaarde Bauhaus-gebou in die 1930's in die hartjie van Tel-Aviv het 'n woonstel wat opgeknap is om sy eertydse glorie te weerspieël. Dit is die privaat woning van die argitekte Amir Navon en Chen Navon, wat in samewerking met die interieurontwerpers Lital Ophir en Ilana Bronfen in die ruimte van 97 vierkante meter gewerk het. Daar is ook 'n balkon van 37 m² wat uitkyk op een van die mooiste boulevards van die stad, langs die nasionale teater 'Habima'. Die span het gesamentlik die belangrikheid erken om die erfenis van die gebou te vereer deur die klassieke Bauhaus-argitektuur van die dertigerjare te bewaar en het die moderne interieur 'n inspuiting van klassiek-Europese styl gegee.

  • 1 |
Die woonstel het voorheen 'n aantal jare gelede 'n opknapping ondergaan met vorige huurders, maar die resultaat was 'n nou en dowwe ruimte sonder natuurlike vloei na die balkon buite. Die woonstel het sy karakter en gevoel van unieke styl verloor. Daar is besluit dat die binneruim moet gehou word as 'n groot reghoekige ruimte wat parallel met die 4 skuifdeure na die Bauhaus-balkon loop, sodat natuurlike lig kon inwas.

  • 2 |
'N Monochrome kleurpalet van wit, grys en swart vorm die basis vir 'n paar sterk sterker note van groen en blou, soos hierdie Husk-bank van BB Italia wat na die uitsig oor die balkon uitkyk.

  • 3 |
Die Slow-stoel van Vitra, wat naby die vloer tot die plafon geplaas is, bied 'n gemaklike plek om te lees. Die oorspronklike muur is aan die agterkant van die muur blootgestel, en 'n tapyt van Doshi Levian vul die ontspanne voorkoms.

  • 4 |
Die plafon van die 1930's-woonstel is op die oorspronklike hoogte van 3 meter gehandhaaf. Aandag word gevestig op die ruim hoogte met die installering van vier interessante eetkamertjie-hanglampe. Mis-pas moderne eetstoele voeg sakke met eienaardige karakter aan die tafel, wat voor die kombuiseiland net agter die bank geleë is, toe.

  • 5 |
Die skoon en lugige gevoel in die leefruimte is afkomstig van die implementering van 'n reeks losstaande elemente wat die geheel van die ruimte nie ontwrig nie. Die konseptuele idee van 'eilande' plus materiale Carrera marmersteen, staal, glas en visgraathout is gelyk aan 'n koel vibe.

  • 6 |
Die kombuis bestaan ​​uit 'n groot groen opbergingskubus en 'n sentrale kombuiseiland wat van voor af ontwerp is. Die gedeeltelik drywende wit eiland bevat die kookplaat en die oond, 'n bakarea en die skottelgoedwasser. Die groen kaste verberg twee yskaste, 'n waterkroeg en 'n koffiemasjien, plus eetgerei en breekware.

  • 7 |
Loopbane vorm natuurlik tussen hierdie vrystaande volumes, wat lei tot slaapkamers, badkamers en die balkon.

  • 8 |
Die langgroen kombuisopbergingskubus is heeltemal omring deur 'n glasvitrine wat verdeel word deur klipwit België-profiele, wat herinner aan die Europese styl van die gebou. Deure aan weerskante van die groen kaste lei na 'n speelkamer.

  • 9 |
Die groen kubus bied ook 'n bietjie stoorplek aan hierdie kant, perfek vir die opberg van speelgoedbakke of om kuns- en kunsvlytvoorrade te organiseer. Thekid se dekor is eenvoudig gehou; slegs netjies omraamde kunswerke dui op die doel van die kamer.

  • 10 |
Ekstra natuurlike lig vloei binne-in die speelkamer via die binnekant van die muur en deure met veiligheidsbedrading.

  • 12 |
Die hoofslaapkamer is toeganklik via België-glasdeure wat ooreenstem met dié wat in die oopplan-leefarea gesien word. Die muur 'slaapkamer' is eintlik 'n modulêre eenheid wat spesiaal ontwerp is. Die pasgemaakte timmerwerk is 'n sitbank vir diegene wat die woonstel aan die een kant binnegaan en verlaat, en 'n kas wat toegang het tot die ander kant van die slaapkamer. 'N En suite-badkamer is omhul met 'n begroeide volume, wat ten volle vanaf die slaapkamer staan ​​totdat 'n privaatgordyn getrek is.

  • 13 |
Daar is meer koperstukke wat die badkamer kan versier. Die ander elemente hierin is heeltemal wit gehou vir 'n vars, fyn voorkoms. Selfs die unieke kraan, bokant 'n muurhange kubusbekken, het die sneeuwit behandeling.

  • 14 |
'N Klein tafeltjie dien as 'n handige rak vir seepbedieners, waardeur badprodukte maklik toeganklik is onder die stort.

  • 15 |

  • 16 |
Die kinderkamer is ontwerp om 'n jong seun en 'n meisie te akkommodeer. Met 'n pasgemaakte bed kan die twee voet-vir-voet slaap met opberglaaie onder.

  • 17 |
Die kinderkamer is van betonmure gebou en meet slegs 10 vierkante meter. Vanweë die beperkte afmetings, is die vloeroppervlakte so helder as moontlik gehou om 'n ruimer ruimte vir die kinders te bied. Daarom vind ons die meerderheid speelgoed wat in die speelkamer gestoor is. Teenoor die unieke bed is 'n spesiale kas ook spesiaal ontwerp. Daar is 'n ingeboude luierwisselstasie in die middel.

  • 18 |
Die badkamer is 'n minimalistiese verhouding met swart kraanhouers en muurkaste.

  • 20 |
Op die Bauhaus-balkon is daar genoeg ruimte vir 'n gesinspiekniektafel vir aangename e fresco-etes.

  • 21 |
Twee gemaklik opgestopte sitplekke is langs die balkon geleë, sodat die huiseienaars die uitsig vanuit verskillende perspektiewe en op verskillende tye van die dag kan geniet terwyl die son beweeg.

  • 22 |


Aanbevole leeswerk: Kontemporêre Bauhaus Style Home in Haifa


Kyk die video: Wat is kunst? (Oktober 2021).