Ontwerp

Swiss Cubic House-toer, 'n kontemporêre betonmark

Swiss Cubic House-toer, 'n kontemporêre betonmark

Dit is 'n huis H 'deur Buchner Bründler-argitekte in Basel, naby fotografie van Bruno Helbling. Hierdie huis is 'n kontemporêre struktuur van beton wat as 'n moderne baken staan, terwyl die gebou in skrille kontras staan ​​met die meer tradisionele huise in dieselfde woonbuurt. Die kubieke huis is 'n ekspressiewe ontwerp wat 'n aantal buitevolumes bevat wat uitkyk oor die pragtige uitsig op die lusernmeer. Die binnekant van die huis trek ook ten volle voordeel uit die skilderagtige ligging danksy die insluiting van massiewe vensters tot van die plafon wat die lengte van die uitgestrekte kamers op elke verdieping strek.

  • 1 |
Hierdie opgestapelde betonvorming, geanker op die heuwel, gloei uitnodigend van binne. Die enorme vensters skeur oor die soliede doosagtige ontwerp, ruk die wêreldkant oop en drink elke skoonheid wat die uitsig bied.

  • 2 |
Die grootskaalse vensters sny onthullende gedeeltes in die buitemure uit en vertoon interessante dele van die huise. Hier sien ons die eerste blik op 'n binnetrap wat deur die middel van die huis styg.

  • 3 |
In die warm daglig kom die buitekamers in die spel. Hierdie erf by die hoofingang van die huis het 'n ingeboude bankie wat aan die muur hang. Ons kan 'n voorstel sien van 'n buitentrap na links, wat na 'n laer vlak lei. 'N Uitsny in die betondak laat die son oor die naderingspaadjie binnedring. Aan die regterkant dien 'n groot potplant buite as 'n visuele versagmiddel vir die harde mensgemaakte lyne van die gebou.

  • 4 |
Vanuit hierdie hoek kan ons die ongelooflike uitsigte sien wat buite die groot vensters van die huis wag. Die meer, die berge en 'n ononderbroke skyscape.

  • 5 |
Die groot vensters met houtraamwerk het houtluike om hulle en die inwoners teen die elemente te beskerm.

  • 6 |
Die buitentrap is beton, soos die res van die moderne huis. Die trappe is weggesteek agter 'n soliede betonmuur eerder as 'n oop balustrade, sodat die trapvloer met die gladde oppervlak van die argitektuur smelt.

  • 7 |
Die talle omliggende bome en blare van die blare help om die sterk, skerp rande van die moderne gebou te versag.

  • 8 |
Elke gebied van die huis, binne en buite, bied die geleentheid om die pragtige uitsigte van hierdie fantastiese ligging op 'Vierwaldstätter See' te geniet. Selfs die hooftrap is 'n uitstekende uitsigplek waar die sonlig werk saam met die soliede hoekige argitektuur om geometriese skadupatrone te skep.

  • 9 |
Betonvertrekke is 'n goeie basis om treffende elemente te vertoon, maar dekor in hierdie huis bring 'n agterbank na die natuurskoon wat soos 'n lewende muurskildery om die ruimte draai.

  • 10 |
'N Swaaiherd loop die lengte van die binnemuur in die betonvertrek en ondersteun 'n oop kaggel. Daar is 'n aansienlike betonskoorsteenbors bo-op.

  • 11 |
Aan die ander kant van die interne skeidingsmuur het ons die kombuis. Die eenhede bestaan ​​uit 'n warm houtkorrel. Die warm getinte materiaal bied kontras en welkome verligting van die uitspansel van koue beton oral elders. Die toestelle is vlekvrye staal om 'n skakel met die koel grys kleure van die mure te maak. Buite die kombuis is 'n planke in die betonmuur van die eetarea ingelê.

  • 12 |
Snags neem die koue beton 'n heel ander persoonlikheid aan. Die vuurlig verwarm die gevlekte grys mure, waardeur hulle amper knus lyk. Die diep skaduwees straal drama uit, en die blootgestelde trap is soos 'n opwindende teaterstel verlig.

  • 13 |
Heeltemal geglasuurde mure en 'n menagerie van buitenshuise ruimtes gee die huis 'n heerlike oop gevoel. Ten spyte van die swaar betonmure, ontlok die onbeperkte ontwerp van die struktuur 'n onmiskenbare gevoel van ligtheid en vryheid.

  • 14 |
Daar is geen TV's, projeksieskerms of huiskantore hier nie. Slegs die natuurlike uitsig is nodig. 'N Gemaklike sitplek, 'n koeldrank, en miskien net 'n goeie boek om die ure weg te sit en die vrede aan te vul.

  • 15 |
'N Kwadraat van betonstut buitekant die dek rame die uitsig van 'n verre berg, asof dit 'n landskapskildery is wat in 'n kunsgalery opgehang is.

  • 16 |
Houtelemente en witmure word in die mengsel van hierdie uiters moderne interieurskema gegooi.

  • 17 |
Verskeie oomblikke van warm LED-strookbeligting is rondom die omtrek van kamers en gange geïnstalleer, wat 'n subtiele gloed teen die rou mure laat uitgooi.

  • 18 |
Die vensters lyk amper sonder raam, maar slegs deur 'n onopvallende houtinlaat.

  • 19 |
'N Groot sonkragbuis filtreer natuurlike sonlig in die interne ruimte vanaf die dak. Hier in die gang sit 'n paar kontemporêre houtstoele en wag.

  • 20 |
Daar is geen dekoratiewe hanglampe in hierdie huis nie, slegs ingeboude ontwerpe.

  • 21 |
Alles in die kombuis is op 'n minimalistiese manier: geen handvatsels versier die gewone kaste nie, die kraan hou baie van funksie eerder as vorm, net soos die afzuigwaaier en die oond. Geen plante plant die tafelblad nie. Die mure is sonder kruidrakke en oop oop rakke. Niks anders as skoon oop ruimte nie.

  • 22 |
In die badkamer gaan die minimalistiese mode voort met 'n raamlose spieël, 'n handvrye nietigheid en twee eenvoudige kraanvoëls.

  • 23 |
'N Kantbalkon is bedek met gruis en het 'n paar van sy eie plante om mee te bind met die aangrensende skoonheidsplek.


Sien meer van die Switserse kubieke huis hier:

Aanbevole leeswerk: 'N Bali Jungle Retreat omring deur Lush Greenery


Kyk die video: Inside $12,900,000 HOLLYWOOD HILLS Modern Mansion (Oktober 2021).