Ontwerp

Open Natures Window met hierdie groen Vietnamese huis

Open Natures Window met hierdie groen Vietnamese huis

Kom nader aan ware buitelewe. Hierdie groen-geïnspireerde huis, met die bynaam 'The Drawers House', is deur MIA Design Studio ontwerp om die buitelewe binne te laat. Dit is gebaseer in Vung Tau, Vietnam, en gebruik 60% van sy 470 m² net vir landskap. Kamers gedra hulle soos 'laaie' en gly in en uit tussen wisselende sakke tuin, swembaddens en natuurlike uitsigte. In dieselfde rigting wys elke laai 'n ruimte wat deur die natuur omgekeer is - kamers waar die natuur die atmosfeer beheer, wat helderheid, skaduwee, ligpatrone bied en koel is in die omringende fauna-omgewing. Neem 'n toer deur die verbindingsgang om die vele sakke vir jouself te sien.

  • 1 |
Ons eerste uitsig nooi uit met 'n oopplan-ruimte met swembaddens, betegelde patio's en 'n oorvloed groen. Twee houtdeure raam weerskante van 'n breë glaspaneel in, die perfekte plek om na die blare omgewing te kyk. Die swembad en glas weerspieël die lewende natuur.

  • 2 |
As u skuins gesien word, skep die breë gipsvelle 'n skeidingsmuur en patio-skuiling, wat skynbaar ooreenstem met die vloerteëls. Twee bome maak vriende in 'n sentrale swembadplant, wat skaduwee bied vir die skool van vis.

  • 3 |
Houtelemente hou die natuurgeïnspireerde tema voort, aangesien vernisde houtdeure in hout Venesiërs smelt. Die oppervlaktes word groen gemaak, en dit word aangeplant in heinings en mos rondom die swembad. Bruidersluiers kruip die buitemure in.

  • 4 |
Die binneruim skep warmte met meer houtfunksies. Gepoleerde koffietafels plaas 'n voorgrond vir 'n volledige kombuis en eetkamertafel met hout. Die donker houtkleure word perfek by die rame van die deure gekombineer en word deur 'n moderne bank verfris en bied 'n plek om te lê - of sit - en kyk hoe die wêreld verbygaan.

  • 5 |
'N Perfekte harmonie binne en buite word in die eetkamer uitgestal. As jy van die swembad af kyk, hang die wintersluiers op die agtergrond - en word weerkaats in die glans van die swembad. Die resultaat? 'N Simmetriese, ontspannende uitsig wat die geringste bygelowiges van die gaste sal aanlok om in magie te glo.

  • 6 |
'N Uitsig na die ingang van die eiendom wys die besoekers se eerste blik op hierdie moderne toevlugsoord. Bome hang oor die sykante van die buitekleurige mure, gekombineer met afgewerkte rye heinings en 'n eensame boom in die hoek. Lang, gladde ruitjies van betonteëls bied 'n gladde oppervlak vir die ruwe, rustieke deur. Die swembad en sy weerkaatsings skep 'n atmosfeer van kalmte.

  • 7 |
Aan die binnekant van die huismuur spieël die gladde oppervlaktes van die kombuis die buitekant. Dik swart draers trek lyne met 'n horisontale hanglig, wat helderder gemaak word met ingeboude LED's. Eenvoudige krane en wasbakke hou die fokus op die huis se uitleg en natuurskoon.

  • 8 |
Vanuit die eetarea verblind 'n muur van bruidssluiers die sintuie. Eetkamerstoele met die paneelontwerp van die sitkamer help om die ruimte saam te trek, terwyl hout en wit die res bedek.

  • 9 |
Die huis se uitleg is gesentreer om een ​​sentrale gang, sodat die natuur deurskyn. Deur die ontwerp van gemengde elemente soos houtplate en gips, kan die ontwerp droomagtige wandelgange maak, aangesien die plantlewe met verskillende ondergrond in wisselwerking is.

  • 10 |
'N Klein holte tussen die dak en die aangrensende mure van die gang laat die son deurkring. Bruidssluiers kom by 'n bed van varings te midde van ander plante wat deur die elemente buite verryk is.

  • 11 |
Die loop van die voetpaadjies aan die een kant, met hangplankies aan die ander kant, lyk die ruimte oop, lig en lugtig. Slanke wit plafonne en liggekleurde klip verseker dat die natuurlike blyke die sentrale kenmerk is.

  • 12 |
As hulle uit die hoofkamers vertrek, vind besoekers hele ruimtes deurdrenk in groen. Die bedekking van mure en maskerende vensters en sluiers vir bruidsluiers sorg vir 'n skeiding van die sentrale leefareas. Die toegegroeide gras en varings lê langs die vloere, terwyl 'n paar bome hoog staan ​​as die standbeelde van die natuur in die middel.

  • 13 |
In ooreenstemming met die voorbeeld van binne- en buite-vloei, boots verskeie binne-stukke die buitekant-ontwerp na. In die slaapkamer verwys 'n staande kas met houtlate na die gang en skep 'n lang latte lyn terwyl jy by die venster uitkyk. 'N Houtdeur na die sykant skakel na die voorhuis van die huis.

  • 14 |
Die lessenaar se lessenaar bied 'n afstand van buite na binne. Donker, horisontale hout skep rakke en 'n tafel en draai die ganglate en deurrame van die gang op hul kop. Wit beddegoed, kabinette en lugversorging bied 'n gedempte dekor en 'n plek om te ontspan. 'N Paar Bybelse figure bo-op die rakke bied persoonlikheid.

  • 15 |
Die badkamer het tradisionele mure vir 'n volskaalse venster en verberg die uitsig slegs gedeeltelik met twee lang, elegante spieëls. Twee vierkantige wasbakke weerspieël dié in die kombuis, terwyl 'n staande kabinet in Jenga-styl 'n boomboomvorm naboots. 'N Lyn van natuurlike klippe agter bied 'n laaste afwerking.

  • 16 |
Van die straat af lyk die huis modern en ruim, wat die geheim van sy natuurlike hawe verberg. 'N Blaarboom aan die einde pas by die kleure van die rankplante.

  • 17 |
As 'n mens vooruit kyk, onthul die huis se ontwerp sy skatte. 'N Pleistermuur wat as 'n hek langs houtskuifdeure dien, bied privaatheid aan die natuurliefhebber.

  • 18 |
Kyk na ons planne hierbo en hieronder vir 'n meer gedetailleerde insig in die werk van die huis. Hierdie planne wys hoe die huis van nature ventileer, is uitgelê in 'n vloerplan, hoe die natuur die kamers deurmekaar kruis en hoe die ruimte van 470 vierkante meter verdeel is.

  • 19 |

  • 20 |

  • 21 |

  • 22 |


Aanbevole leeswerk: Pragtige tropiese villa's in Bali


Kyk die video: Kalbarri: Natures window (Oktober 2021).