Ontwerp

'N Rustige wegbreekhuis in China

'N Rustige wegbreekhuis in China

Hierdie ontwerp neem wat buite die huis se mure lê en brei dit uit in elke deel van die leefruimte. Natuurlike materiale en gedempte kleure word deurgaans deur FM.X Interior Design ontwerp. Net buite die gewoel van die middestad, hierdie terugkomende hut in Fujian, neem China die huiseienaar weg van alles en in 'n wêreld van kalmte. Van die boomgevulde binnehof en vierkantige traliewerkers tot die klipmuurde woonkamer wat uitkyk, skep die ruimte 'n lug van stilte asof die omliggende eiendom 'n fort geskep het en 'n buffer geword het tussen u en die wêreld daarbuite. Teen die rots van natuurlike klip wat by die huis se ontwerp ingebou is, is hierdie huis gemaak vir eensaamheid, met 'n pragtige voorstelling.

  • 1 |
  • Ontwerper: FM. X Binne-ontwerp
  • Fotograaf: WU Yong Chang
Die eenvoudige trappie met hout wat uitkyk, kyk uit oor die eetkamer- en leefareas met klipmure net onder en bly skoon van die ruimte, asof dit nie die rustigheid van die sonvol kamer sal ontwrig nie.

  • 2 |
Die reghoekige tapyt oor klipteëls verklaar die ruimte wat versier is met onderskatte meubels in gedempte tekstiele.

  • 3 |
Die twee-verdieping klipmuur sit die tema van hierdie ontwerp voort en werk goed teen die natuurlike materiale. Die twee gebiede is goed gedefinieër deur die matte, die een lê muur tot muur en die ander lê muur tot venster.

  • 4 |
Die sitarea, omring deur twee armlose banke en 'n armlose stoel, hou selfbeheersing in en nooi u uit om met 'n goeie boek te gaan sit, of bloot na die binnehof te kyk.

  • 5 |
Die ontwerper gebruik verskillende houtafwerkings om belangstelling te gee. Hier met die tafels is een van die min gebruik van kurwes in die huis. Die eettafel gee 'n voorbeeld van die buitenshuis, want dit lyk asof dit gekerf is en eenvoudig op bene geplaas is.

  • 6 |
Die huis se dekor is eenvoudig. Die paar vrugte en takkies in die vaas is al hierdie ruimte nodig en bring meer van die tuin binne. Hierdie ontwerp gaan oor vrede.

  • 7 |
Die vensters van die vloer tot die plafon bied bedags baie beligting, en die bliksemverligting word snags gebruik.

  • 8 |
Die muur van glas tussen die leefarea en binnehof is nie daaraan om iets uit te hou nie, maar om die elemente binne te bring. Die plaveisels hier het dieselfde patroon as die raam.

  • 9 |
Die geometriese patroon van die traliewerkontwerp net buite die glas gaan hier voort in die natuurlike klipteël.

  • 10 |
Die eetarea of ​​teekamer, gedefinieër deur die natuurlike vesel-tapyt, bied sitplek vir aandete, tee, en dit het 'n afstand wat vir 'n tafelstoel uitgekap is wanneer die ruimte gebruik word vir werk.

  • 11 |
Die huis lyk soos 'n deel van die natuurskoon in plaas van 'n onderbreking in die natuur. Eenvoudige, yl bome versier die binnehof en dit word met die onverskroonde leefarea in die huis ingedra.

  • 12 |
Die linne van vloer tot plafon drapeer die klipmuur waar dit teen die glas- en klipvloere ontmoet, wat die voorkoms versag.

  • 13 |
Die lyne volg dwarsdeur die huis, selfs in die horisontale trappe wat met die lyne van die teëlvloer en klipmuur sinchroniseer.

  • 14 |
Die geboë agterste stoele met sitplek van riet en eenvoudige lyne leen hulself tot die lessenaar van natuurlike hout en hou by die styl van die huis

  • 15 |
Om weg te kom beteken nie dat jy nie van 'n goeie film kan geniet nie. Hierdie tuisteater is volledig toegerus en gebruik eenvoudige grys bekleedsel in reguit lyne wat gemak bied sonder om die film te geniet.

  • 16 |
Die skuins wit muur sluit die trappe en bied 'n kontinuum van wit teen die hout met gemengde toon.

  • 17 |
Die ontwerper het 'n rustige toevlugsoord geskep met onderduimse beligting en linne, kopstuk van natuurlike hout wat ook as opbergplek op die agterkant funksioneer en funksionele nagtafels. Gestreepte gordyne sorg vir skadu en 'n lekker temperingseffek.

  • 18 |
Die fokus hier is die rots van natuurlike klip wat net buite die venster sit en 'n uitsig en privaatheid bied.

  • 19 |
Die klipmuur gaan bo na die landing in die kroeg aan die regterkant wat funksionele stoorplek bied.

  • 20 |
Die klipmuur gaan bo na die landing in die kroeg aan die regterkant wat funksionele stoorplek bied

  • 21 |
Skeepsakke en klipbanke sit bo-op die houtkaste wat gebruik word om op te slaan.

  • 22 |
Die slaapkamer is van die bad af sigbaar wat die klip op die perseel bevat. Die huis is afgesonder vir 'n fantastiese uitsig op die buitelug.

  • 23 |
Dit lyk asof die badarea geglas is in glas wat natuurlike lig vir die hele gebied bied. Hierdie gebied bied 'n mengsel van materiale tot glas, baksteen, klip en hout.

  • 24 |
Die natuurlike klip sit langs die trap na die bad. Die stort is net na die kant toe.

  • 25 |
Selfs die pragtige bad hou by die lyne, maar ons sien weereens die kurwes wat in die kommode en vaartuig wasbak gebruik word.

  • 26 |
Die eenvoudige muur skei nie net die meester van die tweede slaapkamer nie, maar dien ook as 'n kas.

  • 27 |
Die hele eerste verdieping van die huis huisves die tuis-, leef- en eetkamers. Die tweede vlak is waar u die slaapkamers en kroegarea sal vind.

  • 28 |
Dit wys die toekomsplanne van die huis. Die terugkomende hut moet meer kom.