Ontwerp

Gerenoveerde Kaliforniese tuiste

Gerenoveerde Kaliforniese tuiste

Hierdie woning is in Burlingame, Kalifornië, geleë en is die pragtige verbouwing van Eichler-woning deur die firma Klopf Architecture in San Francisco. Die onbelemmerde struktuur in die een verhaal bevat 'n pragtige, gesofistikeerde oopplan-leefruimte en omring 'n sentrale kontemporêre binnehof.

  • 1 |

  • 2 |
Die oopplan-skema en geglasuurde mure stel die huiseienaar in staat om elke area van hul huis sonder hindernis te sien, maar tog skep die uitgerekte uitleg 'n interessante dinamiek wat ongelooflik verwelkomend is en verhoed dat die huis as 'n oop, siele plaat verskyn.

  • 3 |

  • 4 |
Ryk, outonnal browns, versier die sitarea en bring warmte aan die wit omliggende rande. Die tuin kan anderkant die begroeide muur gesien word, wat 'n lekkerte van groen bevat.

  • 5 |
Uittrek in die sentrale binnehof, moderne buitemeubels en lae rieten stoele maak dit 'n plek om te kuier saam met vriende en familie.

  • 6 |
'N Solitêre aangeplante boom skep drama met 'n bars van lewendige kleur.

  • 7 |
Dieselfde grys vloer loop binne en buite, waardeur die binnehof voel soos net nog 'n gesellige vertrek in die huis.

  • 8 |
'N Klein kolom, vermom as 'n beskeie plankeenheid, skep 'n subtiele skeiding tussen die kombuis, sitkamer en eetareas.

Kry gratis opdaterings per e-pos of Facebook

... EN Kry HIERDIE EBOOK GRATIS

  • 9 |
'N Opvallende tapyt dien as fokuspunt, en voorkom dat die wit dekorskema te skerp lyk.

  • 10 |
'N Moderne slaapkamerskema, kompleet met 'n muur van die swartbord, stort ook uit op die binnehof.

  • 11 |
Die badkamerskema is baie simplisties en afgewerk.

  • 12 |

  • 13 |
Hierdie driekwart-kantoor is 'n uitstekende aanvulling vir 'n moderne gesinshuis met verskeie rekenaargebruikers. Twee groot opbergkaste aan weerskante van die lang lessenaar skep 'n gulde geleentheid om die gewone werkruimte van drukkers, skandeerders, skywe, ringbinderlêers en skryfbehoeftes voorrade weg te steek.

  • 14 |

  • 15 |
Die kombuis is lig en helder, met 'n stel glasdeure wat reguit in die tuin uitloop.

  • 16 |
'N Groot kombuis-eiland het 'n wasbak en werkruimte aan die een kant en draaibare kroegstoele om gemaklik aan die ander kant te eet. Laag-hangende taakbeligting definieer die gebied.

  • 17 |

  • 18 |


Via Home Adore

Deel dit op enige van die onderstaande sosiale mediakanale om ons u stem te gee.


Kyk die video: Modern English Cottage Garden - EIGEN HUIS u0026 TUIN (Oktober 2021).