Ontwerp

Industriële styl woonstel met vergaderlokaal

Industriële styl woonstel met vergaderlokaal


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hierdie woonstel in Kredytowa Street, wat deur die Poolse ontwerpers Maciej Kurkowski en Maciej SutuÅ‚a opgeknap is, was eens deel van 'n ou huis wat in 1912 gebou is. Deur die jare heen het die sewe verdiepinggebou sy kroning en aantreklike fasade verloor danksy 'n golf van die vyftigerjare modernisering, en die struktuur het 'n baie duidelike vierverhaal-aangeleentheid geword. In 2013 is planne in werking gestel om kamers op die boonste verdieping aan te neem as 'n plek van twee gebruike; 'n woonstel en konferensiekamer, plus 'n komplimenterende sosiale area, is ontwerp op 'n beskeie begroting van beleggers wat vasberade was dat die oorspronklike interieur se rou gevoel behoue ​​moet bly.

  • 1 |
Die opknapping beslaan 'n totale oppervlakte van 216 vierkante meter en omvat 'n baie industriële styl met swartgeverfde elektriese kanale en eenvoudige beligting. Die grys kleur van die hele woonstel is liggrys, maar die bleek, grofkorrelige gipsmure is buitengewoon met swart plafonne geplaas vir 'n opvallende effek, wat ook verhoed dat die algehele voorkoms 'n gewone kissie word. Die monochromatiese skema is noukeurig gekies om 'n rustige agtergrond te skep vir die bekendstelling van groot, kleurryke abstrakte kunswerke op 'n later tydstip, aangesien die beleggers dit as 'n leefruimte beoog het om uitstallings te hou, sowel as vergaderings en verskillende geleenthede.

  • 2 |
Die bestaande parketvloer is wit geverf om die ruimte helder te laat voel.

  • 3 |
Welkom oomblikke van warmte word gebring met die bekendstelling van berkhout laaghout panele, wat kom in koel digitaal vervaardigde driehoekige patrone.

  • 4 |
Skilmure is verwyder om die twee vereiste ruimtes te skep, en binne die twee vertrekke het die ontwerpers dieselfde vorms en elemente noukeurig herinterpreteer om 'n verband tussen die paar te skep.

  • 5 |
In die werkarea word 'n groot konferensietafel gevorm uit baie kleiner tafels wat uitmekaar gebreek kan word om meerdere werkformasies toe te laat, insluitend individuele lessenaars indien nodig.

  • 6 |

  • 7 |
Die groot ruimte kry 'n gevoel van balans: waar die een hoek van die kamer 'n privaat geslote kantoor het, hou die teenoorgestelde hoek die sosiale sone wat oop is met informele meubels vir ontspanne ontmoetings.

  • 8 |

Kry gratis opdaterings per e-pos of Facebook

... EN Kry HIERDIE EBOOK GRATIS

  • 9 |

  • 10 |

  • 11 |

  • 12 |

  • 13 |

  • 14 |

  • 15 |


Deel dit op enige van die onderstaande sosiale mediakanale om ons u stem te gee.


Kyk die video: BINNENKIJKEN. In de stoere woonboerderij van Jan en Jellina (Mei 2022).


Kommentaar:

  1. Kigore

    Dit is nie meer 'n uitsondering nie.

  2. Raedan

    Ek is jammer, maar ek dink jy is verkeerd. Ek is seker. E-pos my by PM, ons sal praat.

  3. Tojataxe

    Ek wens u gedagtes geluk

  4. Tolland

    Na my mening is dit 'n interessante vraag, ek sal aan die bespreking deelneem. Saam kan ons tot die regte antwoord kom. Ek is seker.



Skryf 'n boodskap