Ontwerp

Futuristiese villa in Wene

Futuristiese villa in Wene

Hierdie futuristiese gebou, ontwerp deur Project A01 Architects, sit op die heuwel en lyk soos 'n beskutte ruimtetuig. Die huis van die beeldhouwerk is geskep as 'n woning vir 'n enkele gesin in 'n dorpie nie ver van Wene nie. Hierdie opvallende beelde van die Duitse fotograaf Brigida Gonzales neem ons op 'n toer rondom die woning.

  • 1 |
Enorme 'bene' het die struktuur stabiel op 'n grasagtige heuwel met heide tuine.

  • 2 |
Vensters van vloer tot plafon sny lang dele van die wit hoekige gebou af.

  • 3 |

  • 4 |

  • 5 |

  • 6 |

  • 7 |
Die privaat swembad van die huise lê teen die buitekant van die woning.

  • 8 |

Kry gratis opdaterings per e-pos of Facebook

... EN Kry HIERDIE EBOOK GRATIS

  • 9 |

  • 10 |

  • 11 |
Uittrekbare deure verwyder die glasagtige versperring tussen die binnenshuise en buite-ruimtes, waardeur die daaglikse lewe van die belangrikste leefareas na die speeltyd by die swembad kan vloei.

  • 12 |
Trappies lei vanaf die swembadstoep na 'n al fresco-eetarea.

  • 13 |
Die binnekant van die huis is lig en helder, versier in suiwer wit verf, blote gordyne en bleek meubels.

  • 14 |
'N Tapyt in die sitkamer weerspieël die kleure van die groen graskombers daarbuite, en 'n leiklipgrys kaggel hou die natuurlike plan voort.

  • 15 |
In die kombuisarea dek 'n hoogs kontemporêre skema een muur in 'n reeks wit eenhede, terwyl 'n ongewone sentrale eiland 'n ander muur in 'n skerp, opvallende ontwerp uitsteek wat 'n argitektoniese uitsny beklemtoon. Beide die kombuis-eiland en eetkamerstoele in die omgewing word uitgesoek in 'n dieper kleur wat die ligte leefruimte 'n hupstoot gee.

  • 16 |
Glazen balustrades hou 'n middel geleë, oop trap-trap wat lig en ongekompliseerd lyk. Oor die eettafel voeg 'n groot wit kandelaar 'n enkele wenk van dekadensie tot die minimale interieur.

  • 17 |
'N Swart oond voltooi die donker loop van swart kombuis-agterplas in die voorbereide area.

  • 18 |

  • 19 |
Bo in die badkamer neem 'n moderne, losstaande bad in die groot ruimte, met 'n pragtige houtvloerbehandeling. Die panorama wat oor die heuwel heen strek, sorg vir 'n rustige badtyd.

  • 20 |


Aanbevole leeswerk
Futuristiese interieurontwerp


Kyk die video: La Ville Nature - Phuket Villa Sale with Private Pool (November 2021).