Ontwerp

Dinamiese dupleks van Pulltab Design

Dinamiese dupleks van Pulltab Design

Die proses waardeur hierdie gesplitste woonruimte ontstaan ​​het, is op maat gemaak. Die Pulltab Design van New York het 'n dialoog met die eienaars ingewikkeld in die projek wat verwys na modernistiese invloede en inspirasie. Die dupleks beslaan 2400 vierkante voet en om na die ruimte vanuit die verhoogde kombuis, hoog bo die wit leefarea, oorstroom met natuurlike lig, te kyk, is 'n aangename ervaring. Die huis is immers ontwerp om 'n jong gesin te akkommodeer en sodoende 'n ligtheid te laat opgeneem; 'n vriendelikheid; 'n warmte wat soms in sulke hoogs kontemporêre omgewings ontbreek.

  • 1 |

  • 2 |

  • 3 |

  • 4 |

  • 5 |

  • 6 |

  • 7 |

  • 8 |
Die ontwerpspan is baie elementêr in hul benadering tot materiale, en het brons, staal en okkerneut opgeneem en hierdie laaghoutmuurhoutmuurhout in 'n hoë glanslak verwerk wat 'n aantreklike en interaktiewe funksie maak, wat effektief versag en vergoed word deur die struktuurgroen muur wat bo 'n ewe reflektiewe waterfunksie hang.

Kry gratis opdaterings per e-pos of Facebook

... EN Kry HIERDIE EBOOK GRATIS

  • 9 |
Aangesien dit so 'n dinamiese ruimte is van uiteenlopende vlakke en fokuspunte, beide imposant en ingebou, is die aard van die ruimte een wat speel by die skepping van skaduwees, sodat die swartraamvensters van vloer tot plafon wat in die wit sitkamer woon, baie dien werklike funksie, benewens hul ooglopende estetiese aantrekkingskrag.

  • 10 |

  • 11 |

  • 12 |


Deel dit op enige van die onderstaande sosialemediakanale om ons u stem te gee.


Kyk die video: Adidas Yeezy Boost 350 V2 Pulltab Study (Desember 2021).