Ontwerp

Googles-Londen-kantore: Verbeterde vlak, L4

Googles-Londen-kantore: Verbeterde vlak, L4

Verlede week het Google-personeel by die Londense hoofkantoor in Victoria hul weg na die splinternuwe vierde verdieping, voormalige ingenieursvlak, L4, gemaak. Hierdie ongelooflike ruimte lag onder die algemene konsensus dat prettige werkplekke produktiwiteit benadeel. Dit is 'n omgewing wat fokus op kreatiwiteit, gemak en openheid. Die oopplanruimte skep geleenthede vir botsings met geniepsigheid, aangesien baie produkte blyk wanneer spanne rondom die gebou mekaar se werk ontdek en skakel om nuwe benaderings te bespreek. Die dinkskrums is buitengewoon bederf met toegang tot 'n speletjiesuite met konsoles, TV en biljarttafel, en 'n klankvaste musiek-uithangplek, toegerus met kitare en tromme. 'N Gimnasium is ook beskikbaar om die werkers in 'n gesonde liggaam en gees te hou, of werknemers kan op 'n dekstoeltjie sit en sit met 'n grasagtige tapyt en 'n verdwaalde roeiboot! Star-geïnspireerde gange lei vanaf duidelike omheinde peule toegerus met video. konferensiehoeke, ontspanningsones met pittige sitplekke en koptelefoon om afleidings te voorkom. Mure wat met wit planke gevoer is, teken idees van die boord af, wat later bespreek kan word oor die reuse-dubbele vlak banke wat die kussingverspreide vergaderlokale vul. Met 'n koffielaboratorium wat 'n uitgebreide reeks versnitte bedien om die kreatiewe gons te stimuleer, en vier gratis restaurante, waaronder sushi en tapasbraaie, om die brein te voed, wonder ons of iemand ooit vertrek!


Kyk die video: Suspense: The Dead Sleep Lightly. Fire Burn and Cauldron Bubble. Fear Paints a Picture (November 2021).