Ontwerp

Facebook's New Cool Office!

Facebook's New Cool Office!

Studio o + a was verantwoordelik vir die herontwerp van Facebook se nuwe kantoor van 150 000 vierkante voet in Palo Alto, Kalifornië, VSA. Tydens die ontwerpproses het die ontwerpfirma werknemers geraadpleeg om hul verwagtinge oor die werksomgewing uit te vind en het hulle die ruimte ontwerp vir elke afdeling met 'n ander draai. Hier is nog 'n interessante punt. Sommige van die mure is wit gelaat en op sommige plekke lyk dit asof hulle nog werk nodig het. Volgens die werknemer van Facebook, Everett Katigbak, is dit doelbewus gedoen soos hy op sy blog opmerk:

Net soos mense die ruimte op die webwerf hul eie maak, het ons gekies om dieselfde met ons fisiese ruimte te doen. Baie van die mure is wit en die ruimtes onvoltooid om werknemers aan te moedig om die finale afwerking te gee.

Kyk na sommige van die kantooropnames:

Hier is 'n vinnige video-skate ... foutief ... deur die kantoor. :)

U het die Facebook-kantoor gesien. Wil jy sien hoe Twitter se Office lyk? Sien die pos op: Twitter Office Interiors.

[Beelde via Office-foto's, dankie vir die wenk, Amit Agarwal]

Deel dit op enige van die onderstaande sosiale mediakanale om ons u stem te gee.


Kyk die video: Day In The Life of a Facebook Intern. Elle Wysocki (Januarie 2022).