Ontwerp

Oulike spaarhuis in Tokio

Oulike spaarhuis in Tokio

'Minder is meer' en dit is die nuwe mantra! Vir diegene wat bewys benodig, is hier 'Reflection of the Mineral', 'n huis wat in die sentrum van Nakano gebou is, 'n saal in Tokio wat ongeveer 480 vierkante meter groot is.

Wat uitstaan ​​in hierdie huis wat deur Yasuhiro Yamashita ontwerp is, is die suksesvolle gebruik van moderne argitektoniese idees gekombineer met slim gebruik van ruimte sowel as gestruktureerde ontwerp.

Nadat dit op yl grond gebou is, het dit elke beskikbare ruimte gebruik en op sy beurt 'n nis vir homself in die argitektoniese wêreld gesny. Alhoewel die gebruik van meubels minimaal is, is dit toegerus met elke fasiliteit wat 'n gesin benodig vir sy verblyf.

Die apparaat in die huis sowel as die meubels is gebou om die kontoere van die gebou in gedagte te hou. Dit het 'n illusie van ruimte geskep en die huis groter as wat dit regtig is.

Die huis het baie lof, argitektoniese toekennings verower en is ook in prominente tydskrifte aangebied. Die refleksie van die mineraal, wat in eie reg 'n landmerk geword het, is ook 'n maatstaf in die argitektoniese wêreld.

Dankie Bruno, Archi Things en Cool Hunter vir die foto's!


Kyk die video: Slokker Innovate 1 (Desember 2021).